Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Τσεκούρι» 30% στο προσωπικό από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit

Το Bybit είναι ένα από τα 10 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Ο ιδρυτής και CEO, Μπεν Ζου, τόνισε ότι πρέπει να διασφαλιστεί πως θα υπάρχουν οι πόροι για να αντιμετωπιστεί η επιβράδυνση στην αγορά.

«Τσεκούρι» 30% στο προσωπικό από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit σχεδιάζει να μειώσει το εργατικό δυναμικό του κατά 30%, ανακοίνωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Μπεν Ζου.

Η κίνηση αποτελεί μέρος μιας εν εξελίξει αναδιοργάνωσης και οι μειώσεις στο προσωπικό θα είναι οριζόντιες, είπε ο Ζου την Κυριακή, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι να διασφαλιστεί ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες δεν θα επηρεαστούν και τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών θα παραμείνουν ασφαλή.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, o ίδιος τόνισε ότι οι τιμές των κρυπτονομισμάτων κινούνται προς τα κάτω και ότι οι περιπέτειες εταιρειών όπως η BlockFi και η Genesis «μας λένε ότι μπαίνουμε σε έναν ακόμη πιο κρύο χειμώνα από ό,τι περιμέναμε τόσο από την άποψη της βιομηχανίας όσο και της αγοράς».

Το Bybit, το οποίο κατατάσσεται στα 10 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων τόσο από το CoinMarketCap όσο και από το CoinGecko, είναι το τελευταίο από μια σειρά ανταλλακτηρίων που ανακοινώνει περικοπές θέσεων εργασίας. Αντίστοιχες εταιρείες όπως το Crypto.com και το Kraken έχουν επίσης μειώσει το εργατικό δυναμικό τους καθώς ο κλάδος αντιμετωπίζει συμπιεσμένες τιμές και χαμηλότερους όγκους πωλήσεων.

«Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι το Bybit έχει τη σωστή δομή και τους πόρους για να αντιμετωπίσει την επιβράδυνση της αγοράς και είναι αρκετά ευκίνητο ώστε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά», δήλωσε ο Ζου. «Οι δύσκολες στιγμές απαιτούν σκληρές αποφάσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v