Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Standard Chartered: Σενάριο βουτιάς του bitcoin στα $5.000

Συνέχεια στο sell-off του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος βλέπει σενάριο της Standard Chartered.

Standard Chartered: Σενάριο βουτιάς του bitcoin στα $5.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To bitcoin μπορεί να βουτήξει στα 5.000 δολάρια την ερχόμενη χρονιά σε ένα σενάριο που οι επενδυτές έχουν υποτιμήσει, σύμφωνα με τη Standard Chartered. 

Αν τελικά το κρυπτονόμισμα υποχωρήσει σε αυτά τα επίπεδα, η πτώση από το επίπεδο των 17.000 δολαρίων στο οποίο βρέθηκε τη Δευτέρα θα ανέλθει στο 70%. 

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, σε σημείωμα με τίτλο «οι εκπλήξεις της αγοράς το 2023», η Standard Chartered απαριθμεί μια σειρά από πιθανά σενάρια τα «οποία μοιάζουν να έχουν υποτιμήσει οι αγορές».

«Οι αποδόσεις των ομολόγων βουτάνε μαζί με τις τεχνολογικές μετοχές, και ενώ το sell-off στο bitcoin επιβραδύνεται, η καταστροφή έχει γίνει. Όλο και περισσότερες εταιρείες και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων βρίσκονται με ανεπαρκή ρευστότηταα, οδηγώντας σε περαιτέρω χρεοκοπίες και μια κατάρευση της επενδυτικής εμπιστοσύνης στα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού» ανέφερε στο σημείωμα ο Έρικ Ρόμπερτσεν, επικεφαλής έρευνας της Standard Chartered.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v