Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά εξετάζει να βάλει οθόνη αφής στα Mac η Apple

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η εταιρεία υποστήριξε ότι οι οθόνες αφής δεν λειτουργούν καλά σε φορητούς υπολογιστές και ότι το iPad είναι καλύτερη επιλογή εάν κάποιος θέλει μια διεπαφή αφής.

Πρώτη φορά εξετάζει να βάλει οθόνη αφής στα Mac η Apple

Η Apple εργάζεται για την προσθήκη οθόνης αφής στους υπολογιστές Mac, μια κίνηση που θα αψηφούσε τη μακροχρόνια πολιτική της εταιρείας και θα ενστερνιζόταν μια προσέγγιση που ο συνιδρυτής Steve Jobs κάποτε αποκαλούσε «εργονομικά χάλια».

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, oι μηχανικοί της Apple συμμετέχουν ενεργά στο έργο, υποδεικνύοντας ότι η εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραγωγής Mac με οθόνη αφής για πρώτη φορά, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τις προσπάθειες. Ωστόσο, η κυκλοφορία δεν έχει οριστικοποιηθεί και τα σχέδια ενδέχεται να αλλάξουν.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η εταιρεία υποστήριξε ότι οι οθόνες αφής δεν λειτουργούν καλά σε φορητούς υπολογιστές και ότι το iPad είναι καλύτερη επιλογή εάν κάποιος θέλει μια διεπαφή αφής. Η Apple έχει επίσης ανησυχήσει ότι οι Mac με οθόνη αφής θα μπορούσαν να συντρίψουν τις πωλήσεις iPad.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v