Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Twitter: Ψάχνει επενδυτές ο Μασκ για να αρχίσει να ξεχρεώνει

Προς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 3 δισ. δολ., ώστε να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή μη εξασφαλισμένου μέρους του δανείου που πήρε ο μεγιστάνας για να αγοράσει την πλατφόρμα, σύμφωνα με την WSJ. Ο ίδιος διαψεύδει.

Twitter: Ψάχνει επενδυτές ο Μασκ για να αρχίσει να ξεχρεώνει

Η ομάδα του Έλον Μασκ διερευνά πιθανή νέα συγκέντρωση κεφαλαίων, ύψους έως και 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για να συμβάλει στην αποπληρωμή μέρους των χρεών ύψους 13 δισ. δολαρίων που ανέλαβε ούτως ώστε να αγοράσει το Twitter, ανέφεραν πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal.

Ήδη τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εκπρόσωποι του Μασκ συζητούσαν με επενδυτές την πώληση νέων μετοχών του Twitter.

Η εταιρεία δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό. Ο ίδιος ο Έλον Μασκ απάντησε με τη λέξη «Όχι».

Ο μεγιστάνας της Tesla δανείστηκε 13 δισεκατομμύρια δολάρια από σειρά τραπεζών, όπως οι Morgan Stanley και Bank of America, για να κλείσει την εξαγορά του Twitter τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την ομάδα του Μασκ, μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εάν είναι επιτυχής, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή ενός μη εξασφαλισμένου μέρους του εν λόγω χρέους που φέρει το υψηλότερο επιτόκιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v