Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μαγικό ραβδί»: Η απάντηση της Google στο ChatGPT

O τεχνολογικός κολοσσός ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα μπορεί να συντάξει κείμενα, να συνοψίζει μηνύματα στο Gmail και να κρατά σημειώσεις από συνεδριάσεις.

«Μαγικό ραβδί»: Η απάντηση της Google στο ChatGPT

Η Google παρουσίασε την Τρίτη πληθώρα εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης (AI) για το Google Workspace, συμπεριλαμβανομένων των Google Docs, Sheets και Gmail.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο τεχνολογικός κολοσσός ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει ένα «μαγικό ραβδί» το οποίο θα μπορεί να συντάξει ένα κείμενο και στη συνέχεια να προσαρμόσει το ύφος του με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών

Η Google σημείωσε επίσης ότι το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης θα μπορεί να συνοψίζει νήματα μηνυμάτων στο Gmail, να δημιουργεί παρουσιάσεις διαφανειών και να κρατά σημειώσεις από συνεδριάσεις.

Οι εξελίξεις αντικατοπτρίζουν πώς το ChatGPT έχει πυροδοτήσει έναν αγώνα δρόμου στη Silicon Valley για να προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης.

Η Microsoft, η Alphabet και άλλες τεχνολογικές εταιρείες επενδύουν δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή και την ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

«Αυτή είναι η επόμενη φάση όπου φέρνουμε έναν συνεργάτη τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος εργάζεται σε πραγματικό χρόνο, να υποστηρίξει τους ανθρώπους», δήλωσε ο Τόμας Κούριαν, διευθύνων σύμβουλος του Google Cloud, σε ενημέρωση τύπου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v