Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Just Eat απολύει 1.800 εργαζομένους

Η εταιρεία ανέφερε ότι θα χρησιμοποιεί πλέον αποκλειστικά αυτοαπασχολούμενους για την παράδοση φαγητού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Just Eat απολύει 1.800 εργαζομένους

Η Just Eat Takeaway.com ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.800 θέσεις εργασίας, καθώς θα σταματήσει να χρησιμοποιεί μισθωτούς υπαλλήλους για τις θέσεις των ταχυμεταφορέων. 

Εκπρόσωπος της Just Eat Takeaway.com δήλωσε: «Η Just Eat UK αναδιοργανώνει και απλοποιεί τη λειτουργία παράδοσης ως μέρος του συνεχούς στόχου της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας».

«Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, προτείναμε να απομακρυνθούμε από το μοντέλο των υπαλλήλων για τις θέσεις των ταχυμεταφορέων, το οποίο ήταν σε ισχύ σε ορισμένες περιοχές έξι πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν θα υπάρξει καμία επίδραση στην υπηρεσία που παρέχεται σε συνεργάτες και πελάτες», πρόσθεσε σύμφωνα με το Bloomberg.

To προσωπικό θα λάβει αποζημίωση. 

Η εταιρεία ανέφερε ότι θα χρησιμοποιεί πλέον αποκλειστικά αυτοαπασχολούμενους για την παράδοση φαγητού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντί για το υβριδικό μοντέλο αυτοαπασχολούμενων και μόνιμου προσωπικού που είχε ως τώρα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v