Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεσαν 1% τα έσοδα της Tencent το 2022

Η μεγαλύτερη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο και χειριστής της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat είχε λιγότερα έσοδα, λόγω της οικονομική επιβράδυνση της Κίνας και μια μακροχρόνιας ρυθμιστικής καταστολής.

Επεσαν 1% τα έσοδα της Tencent το 2022

Aποτελέσματα τέταρτου τριμήνου ανακοίνωσε η κινεζική εταιρεία videogame Tencent την Τετάρτη. 

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, δημοσίευσε καθαρά κέρδη 106,27 δισεκατομμυρίων γουάν (15,44 δισεκατομμύρια δολάρια) για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο, αυξημένα κατά 12% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε την προσδοκία για 28,99 δισεκατομμυρίων γουάν, σύμφωνα με δημοσκόπηση αναλυτών της FactSet.

Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 144,95 δισ. γουάν από 144,19 δισ. Ξεπέρασε επίσης την εκτίμηση των 143,85 δισεκατομμυρίων γουάν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της FactSet.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Reuters, για όλο το 2022 η μεγαλύτερη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο και χειριστής της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat δημοσίευσε έσοδα 554,55 δισεκατομμυρίων γουάν (81 δισεκατομμύρια δολάρια), μειωμένα κατά 1% σε σχέση με έναν χρόνο πριν, μετά την οικονομική επιβράδυνση της Κίνας λόγω της πανδημίας και μια μακροχρόνια ρυθμιστική καταστολή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v