Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρά Άγκυρας κατά Μενέντεζ: Δεν παραβιάζουμε τα χωρικά ύδατα κανενός

Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ και αξιωματούχους της κυβέρνησης να διαιωνίζουν μονόπλευρες απόψεις για τις πολιτικές της Τουρκίας, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο διευθυντής Επικοινωνίας της Τουρκικής Προεδρίας

Πυρά Άγκυρας κατά Μενέντεζ: Δεν παραβιάζουμε τα χωρικά ύδατα κανενός

Σε σειρά αναρτήσεων του στο Τwitter ο διευθυντής Επικοινωνίας της Τουρκικής Προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, στρέφει τα «πυρά» του ενάντια στον Αμερικανό γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ ενώ ισχυρίζεται ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα χωρικά ύδατα ή τον εναέριο χώρο άλλων χωρών.

«Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ και αξιωματούχους της κυβέρνησης να διαιωνίζουν μονόπλευρες απόψεις για τις πολιτικές της Τουρκίας. Οι στρεβλές και βαθιά λανθασμένες αναφορές στις πολιτικές και τις προσεγγίσεις της κυβέρνησής μας έχουν, δυστυχώς, γίνει βασικό στοιχείο των ακροάσεων στο Κογκρέσο των ΗΠΑ» τονίζει ο Αλτούν σε ανάρτησή του στο Twitter. 

«Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα κ. Μενέντεζ» δηλώνει. «Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα χωρικά ύδατα ή τον εναέριο χώρο άλλων χωρών. Μερικοί από τους γείτονές μας έχουν επιδείξει αυτού του είδους τη συμπεριφορά και εμείς πάντα απαντάμε με τον δέοντα τρόπο. Δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση της κυριαρχίας μας. Η Τουρκία δεν παραβιάζει ποτέ την κυριαρχία άλλων χωρών» υπογραμμίζει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v