Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρουμπινί: Εγκληματική οργάνωση η αγορά κρυπτονομισμάτων

Στο στόχαστρο του «Dr. Doom» τα κρυπτονομίσματα μετά το τελευταίο ράλι. Αιχμές για χειραγώγηση της αγοράς πριν τη μήνυση κατά της Binance.

Ρουμπινί: Εγκληματική οργάνωση η αγορά κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Nέα επίθεση στα κρυπτονομίσματα πραγματοποίησε ο Νουριέλ Ρουμπινί αυτήν την εβδομάδα.

Ο γνωστός οικονομολόγος έγραψε στο Twitter την Τρίτη ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια «κανονική εγκληματική οργάνωση» όπου γίνεται «συνεχής χειραγώγηση».

Ο «Dr. Doom» έκανε την παραπάνω δήλωση ως σχόλιο σε ανάρτηση γνωστού blogger στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που άφηνε υπόνοιες για ύποπτη άνοδο των τιμών των κρυπτονομισμάτων πριν τη μήνυση των αρχών των ΗΠΑ στο ανταλλακτήριο Binance.

«Δεν είναι τυχαίο ότι οι τιμές εκτινάχτηκαν λίγο πριν τις μηνύσεις. Τα ανταλλακτήρια γνωρίζουν ότι θα μηνυθούν, γνωρίζουν ότι αγνόησαν τις κλητεύσεις, πηγαίνουν στην αίθουσα "συντονισμού συναλλαγών» μαζί με τους market faker φίλους τους για να ανεβάσουν την αγορά» έγραψε ο Bitfinex’ed.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οικονομολόγος καταδικάζει τα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού.  Σε σχόλια που έκανε νωρίτερα φέτος, ο Ρουμπινί υποστήριξε ότι «κυριολεκτικά το 99% των κρυπτονομισμάτων είναι απάτη» και ένα «σχέδιο Πόντσι πραγματική φούσκα που θα σκάσει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v