Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη-έκπληξη για την H&M με βοήθεια από την πλατφόρμα μεταχειρισμένων ρούχων

Πρώτη φορά η H&M ενοποίησε τα αποτελέσματά της με την πλατφόρμα μεταχειρισμένων ρούχων Sellpy. Τα λειτουργικά κέρδη έφτασαν τα 725 εκατ. κορώνες το πρώτο οικονομικό τρίμηνο, έναντι πρόβλεψης για ζημιές 1,1 δισ.

Κέρδη-έκπληξη για την H&M με βοήθεια από την πλατφόρμα μεταχειρισμένων ρούχων

Η H&M, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής μόδας στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα λειτουργικά κέρδη-έκπληξη για την περίοδο Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου, με λογιστική βοήθεια από την πλατφόρμα μεταχειρισμένων ρούχων που έχει, τηSellpy.

Οπως μεταδίδει το Reuters, τα λειτουργικά κέρδη στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο του σουηδικού ομίλου ήταν 725 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες (69,73 εκατομμύρια δολάρια) έναντι 458 εκατομμυρίων έναν χρόνο πριν. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της Refinitiv είχαν προβλέψει ζημιές 1,10 δισεκατομμυρίων. Η Sellpy συνέβαλε σε ένα λογιστικό κέρδος 1 δισεκατομμύριο κορώνες στα κέρδη, καθώς η H&M ενοποίησε τα αποτελέσματά της για πρώτη φορά.

Ενώ η H&M έδειξε σημάδια ότι έθεσε υπό έλεγχο τα κόστη της, εξακολουθεί να δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί τη μεγάλη ανταγωνίστρια Inditex, ιδιοκτήτρια της Zara και άλλων εμπορικών σημάτων, καθώς και άλλες εταιρείες γρήγορης μόδας που αναπτύσσονται γρήγορα, όπως η SHEIN και η Temu.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v