Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουκρανία: Οι Ρώσοι πέτυχαν νίκες στο Μπαχμούτ

Καμία πλευρά δεν έχει ακόμη τον πλήρη έλεγχο της πόλης, ενώ τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Ουκρανοί έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες.

Ουκρανία: Οι Ρώσοι πέτυχαν νίκες στο Μπαχμούτ

Οι εχθρικές δυνάμεις πέτυχαν κάποιες επιτυχίες στο Μπαχμούτ, ωστόσο πως οι Ουκρανοί μαχητές εξακολουθούν να επιμένουν, ανακοίνωσε χθες το Γενικό Επιτελείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. 

Την σχετική δήλωση φαίνεται να υποστηρίζει και το αμερικανικό Ινστιτούτο για την Μελέτη του Πολέμου τονίζοντας ότι «το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 28 και 29 Μαρτίου δείχνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν στο νότιο και νοτιοδυτικό Μπαχμούτ», όπως μεταδίδει ο Guardian.

Το Μπαχμούτ και οι γύρω πόλεις στην ανατολική βιομηχανική περιοχή του Ντόνετσκ ήταν το επίκεντρο της επίθεσης για μεγάλο μέρος του πολέμου. Καμία πλευρά δεν έχει τον πλήρη έλεγχο και οι δύο έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες.

#Bakhmut Ενημέρωση: #Ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις εντός και γύρω από το Bakhmut στις 29 Μαρτίου.

Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 28 και 29 Μαρτίου δείχνουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν στο νότιο και νοτιοδυτικό Μπαχμούτ. https://t.co/GC1K0Witfn pic.twitter.com/H8ECzoQTvp

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v