Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ουρά για ώρες όσοι προσγειώνονται στο Λονδίνο

Χάος, εκνευρισμός και μεγάλες καθυστερήσεις στα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ μετά από πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα των αυτοματοποιημένων θυρών όπου γίνεται ο έλεγχος διαβατηρίων.

Στην ουρά για ώρες όσοι προσγειώνονται στο Λονδίνο

Επιβάτες που πέταξαν σήμερα για τη Βρετανία αντιμετώπισαν μεγάλες καθυστερήσεις μετά την προσγείωσή τους, εξαιτίας ζητήματος που προέκυψε στα αεροδρόμια της χώρας και σχετίζεται με τη λειτουργία των αυτοματοποιημένων θυρών ελέγχου, όπου γίνεται ο έλεγχος των διαβατηρίων.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν μεγάλες ουρές αναμονής, με εκατοντάδες ανθρώπους, στα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου, και εκνευρισμένους επιβάτες να παραπονιούνται για την καθυστέρηση αρκετών ωρών.

«Έχουμε ενημερωθεί για ένα ζήτημα με το συνοριακό σύστημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα, που επηρεάζει τις αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εσωτερικών που εποπτεύει τους συνοριακούς ελέγχους.

«Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό και συνεργαζόμαστε με τους διαχειριστές των αεροδρομίων και τις αεροπορικές εταιρίες ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση των ταξιδιωτών», δήλωσαν αξιωματούχοι στο Reuters.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v