Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σχέδια για χιλιάδες απολύσεις στη Rolls-Royce

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Derby είναι πιθανό να πληγούν περισσότερο από τις περικοπές, ανέφεραν οι Times, σημειώνοντας ότι οι περισσότερες από τις διοικητικές λειτουργίες του back-office βρίσκονται στην πόλη.

Σχέδια για χιλιάδες απολύσεις στη Rolls-Royce

Η Rolls-Royce θα μπορούσε να περικόψει χιλιάδες θέσεις εργασίας αφού η εταιρεία προσέλαβε συμβούλους με επικεφαλής την McKinsey & Co. για να συμβουλεύσουν τη βελτίωση  των εργασιών της, όπως ανέφεραν οι Times.

Μέρος του σχεδίου ανάκαμψης θα περιλαμβάνει την ενοποίηση μη βιομηχανικών υπηρεσιών στα τμήματα πολιτικής αεροδιαστημικής, άμυνας και συστημάτων ενέργειας της εταιρείας, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη άγνωστη πηγή. Ως αποτέλεσμα, το 10% από περίπου 30.000 θέσεις εργασίας σε αυτά τα τμήματα θα μπορούσε να περικοπεί, ανέφερε η έκθεση.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Derby είναι πιθανό να πληγούν περισσότερο από τις περικοπές, ανέφεραν οι Times, σημειώνοντας ότι οι περισσότερες από τις διοικητικές λειτουργίες του back-office βρίσκονται στην πόλη. Η Rolls-Royce είπε ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί απόφαση σχετικά με το εργατικό δυναμικό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v