Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σολτς: Ο Μπάιντεν ξέρει πολύ καλά τι κάνει

Το εγκώμιο του Αμερικανού προέδρου έπλεξε ο Όλαφ Σολτς λέγοντας πως είναι ένας από τους πιο έμπειρους πολιτικούς στον κόσμο, ειδικά όσον αφορά τα διεθνή πολιτικά ζητήματα.

Σολτς: Ο Μπάιντεν ξέρει πολύ καλά τι κάνει

Εμπιστοσύνη στις ηγετικές ικανότητες του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν εξέφρασε το Σάββατο ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τη διανοητική οξύτητα του Μπάιντεν.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσα ενημέρωσης του ομίλου Axel Springer στο περιθώριο της συνόδου της G7 στην Ιταλία, o Σολτς διαβεβαίωσε ότι ο Μπάιντεν «ξέρει πολύ καλά τι κάνει» και μπορεί να αναλάβει κρίσιμο ηγετικό ρόλο καθώς η G7 είναι αντιμέτωπη με σύνθετα προβλήματα. 

«Πιστεύω ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι κάποιος που είναι πολύ διαυγής, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι κάνει και είναι ένας από τους πιο έμπειρους πολιτικούς στον κόσμο, ειδικά όσον αφορά τα διεθνή πολιτικά ζητήματα» ανέφερε ο Σολτς. 

«Σε μια δύσκολη κατάσταση σαν και αυτή, όπου μαίνεται ένας πόλεμος εδώ στην Ευρώπη, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπου πολλές, πολλές άλλες συγκρούσεις διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι ένα προνόμιο, είναι κάτι καλό και ως εκ τούτου μπορώ μόνο να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τι κάνει» πρόσθεσε. 

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό ο σημερινός πρόεδρος να κερδίσει τις εκλογές» τόνισε ο Σολτς. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v