Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέλος το «buy now, pay later» της Apple

Είχε ξεκινήσει μόλις πέρυσι στις ΗΠΑ. Ο τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε ότι στρέφεται σε μια νέα υπηρεσία δανείου με δόσεις που προσφέρεται μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών τρίτων.

Τέλος το «buy now, pay later» της Apple

Η Apple απέσυρε το Apple Pay Later, την υπηρεσία "αγοράζω τώρα, πληρώνω αργότερα" που ξεκίνησε στις ΗΠΑ μόλις πέρυσι, σηματοδοτώντας μια υποχώρηση στις φιλοδοξίες του κατασκευαστή iPhone να γίνει ένας σημαντικός πάροχος παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε ότι στρέφεται σε μια νέα υπηρεσία δανείου με δόσεις που προσφέρεται μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών τρίτων.

"Με την εισαγωγή αυτής της νέας παγκόσμιας προσφοράς δανείων με δόσεις, δεν θα προσφέρουμε πλέον το Apple Pay Later στις ΗΠΑ", δήλωσε η Apple. Οι χρήστες με ανοικτά δάνεια μέσω του Apple Pay Later θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες, αλλά δεν προσφέρονται νέα δάνεια.

Η Apple ανακοίνωσε την προσφορά της buy now, pay later το 2022 σε αυτό που αποτελούσε μια σημαντική εισβολή στις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, με την τεχνολογική εταιρεία να χορηγεί βραχυπρόθεσμα δάνεια μόνη της αντί να συνεργάζεται με μια τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v