Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγκόσμια Τράπεζα: Κοντά στα $11 δισ. θα κοστίσει η ανοικοδόμηση του Λιβάνου

Η εκτίμηση αυτή διατυπώθηκε σε έκθεση για τις επιπτώσεις των εχθροπραξιών από τις 8 Οκτωβρίου 2023, όταν δηλαδή η Χεζμπολάχ ξεκίνησε να επιτίθεται στο Ισραήλ, έως και την 20η Δεκεμβρίου 2024,

Παγκόσμια Τράπεζα: Κοντά στα $11 δισ. θα κοστίσει η ανοικοδόμηση του Λιβάνου

Το κόστος ανοικοδόμησης του Λιβάνου ως συνέπεια του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ θα ανέλθει σε περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια, εκτίμησε η Παγκόσμια Τράπεζα. 

Η πρόβλεψη αυτή διατυπώθηκε σε έκθεση για τις επιπτώσεις των εχθροπραξιών από τις 8 Οκτωβρίου 2023, όταν δηλαδή η Χεζμπολάχ ξεκίνησε να επιτίθεται στο Ισραήλ, έως και την 20η Δεκεμβρίου 2024, μεταδίδουν οι Times of Israel.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι στις 27 Νοεμβρίου υπεγράφη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός η οποία επιδοκιμάστηκε από την διεθνή κοινότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v