Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

myTeam: Ερχονται νέα εργαλεία και συνεργασίες με αθλητικούς φορείς

Πώς η εταιρεία διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία των αθλητικών συλλόγων εξηγεί ο Δημήτρης Σερελέας, ιδρυτικό μέλος της επιχείρησης. Ποια είναι τα επόμενα βήματα.

myTeam: Ερχονται νέα εργαλεία και συνεργασίες με αθλητικούς φορείς

Με βασικό στόχο να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους και να φτιάχνουν εργαλεία που διευκολύνουν και βελτιώνουν τον τρόπο που λειτουργούν τα αθλητικά σωματεία, η νεοφυής εταιρεία myTeam βλέπει θετικά το μέλλον προσβλέποντας σε σημαντική ανάπτυξη.

Όπως είπε μιλώντας στο Euro2day.gr o Δημήτρης Σερελέας, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας, το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες συνεργασίες όχι μόνο με αθλητικά σωματεία, αλλά και φορείς.

Η νεοφυής εταιρεία που συμμετείχε στον 12ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Eθνικής Τράπεζας, δηλώνει ότι μέσω της συμμετοχής αυτής βελτιώθηκε ο τρόπος που παρουσιάζουν το προϊόν τους στους υποψήφιους πελάτες.

Για ποιο λόγο επιλέξατε να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Eθνικής Τράπεζας;

Παρακολουθώντας εδώ και χρόνια το ελληνικό οικοσύστημα των startups, είχαμε διακρίνει πως ο Διαγωνισμός της Eθνικής Τράπεζας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προβολή επιχειρήσεων που είναι στα πρώτα τους βήματα. Επίσης είχαμε μαρτυρίες από επιχειρήσεις που είχαν πάρει μέρος και μας προέτρεψαν να το κάνουμε κι εμείς.

Υπήρξε κάποιο στάδιο στην πρότασή σας, που βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού και με ποιον τρόπο;

Υπήρχαν πολλά στάδια στην πρότασή μας που βελτιώθηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Ωστόσο, αυτό που ήταν το πιο χαρακτηριστικό είχε να κάνει με την βελτίωση του τρόπου που παρουσιάζουμε το προϊόν μας στους υποψήφιους πελάτες κι αυτό προέκυψε μέσα από την τριβή που είχαμε και τα παραδείγματα που μας δόθηκαν.

Λάβατε κάποια εκπαίδευση ή καθοδήγηση είτε από στελέχη της Τράπεζας είτε από συνεργάτες του προγράμματος NBG Business Seeds που σας φάνηκε χρήσιμη;

Πήραμε μέρος σε αρκετά από τα διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού τόσο με στελέχη της Τράπεζας όσο και με στελέχη άλλων επιχειρήσεων. Σε αυτά τα σεμινάρια πήραμε πολύτιμες γνώσεις και παραδείγματα για το πώς να αντιμετωπίσουμε διάφορες προκλήσεις που προκύπτουν καθημερινά στην διαδικασία ανάπτυξης μίας startup.

Πώς δημιουργήθηκε η πλατφόρμα myTeam και ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια για την ανάπτυξή της;

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη των αθλητικών σωματείων να βελτιστοποιήσουν την διαχείρισή τους σε όλα τα επίπεδα, αλλά και των μελών τους να βελτιώσουν την καθημερινή τους επικοινωνία. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να φτιάχνουμε εργαλεία που διευκολύνουν και βελτιώνουν τον τρόπο που λειτουργούν τα αθλητικά σωματεία.

Ποιες είναι οι συνεργασίες που έχετε προχωρήσει και τι περιμένουμε στο μέλλον;

Έχουμε συνεργασία με τις ακαδημίες των μεγαλύτερων αθλητικών σωματείων της χώρας όπως ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αλλά και μερικές ακαδημίες πρότυπα όπως η Eurohoops Academy του Θοδωρή Παπαλουκά, το Gymnastics Stars του Λευτέρη Πετρούνια, ο Απόλλωνας Πάτρας και πολλά άλλα αθλητικά σωματεία. Άμεσος στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυο των πελατών μας τόσο σε αθλητικά σωματεία όσο και σε φορείς.

Ποια εργαλεία προσφέρει το myTeam στους συλλόγους και πώς βοηθά την καθημερινή τους λειτουργία;

Οι αθλητικοί σύλλογοι μέσω του myTeam μπορούν να καλύψουν τα κομμάτια της εγγραφής αθλητών, της δημιουργίας τμημάτων, της διαχείρισης των προπονήσεων, των παρουσιών, των συνδρομών και των πληρωμών τους, αλλά και της συνολικής οικονομικής διαχείρισης, της επικοινωνίας με τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς ενώ έχουμε αρχίσει να συμπεριλαμβάνουμε και κομμάτια αθλητικής ανάπτυξης με αξιολογήσεις αθλητών. Μέχρι στιγμής οι αθλητικοί σύλλογοι για να καλύψουν τις λειτουργίες που τους προσφέρει το myTeam χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές οι οποίες δεν “επικοινωνούν” μεταξύ τους. Μέσω του myTeam όλη η πληροφορία είναι ενοποιημένη και διαθέσιμη, άμεσα και από παντού, στα κατάλληλα άτομα.

 

Ο 13ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας έχει ξεκινήσει και μπορείτε κι εσείς να υποβάλετε την πρότασή σας ηλεκτρονικά έως τις 4 Οκτωβρίου 2022, στις 15:00. Δώστε στην ιδέα σας την ευκαιρία να αναδειχθεί και να γίνει πράξη, κερδίζοντας χρηματικά βραβεία, καθοδήγηση, δικτύωση, αλλά και συμμετοχή σε ημερίδες και bootcamps!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v