MEDICON ΕΛΛΑΣ A.E: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ...

Αλλαγή Εσωτερικού Ελεγκτή



Η εταιρεία Medicon Hellas A.E, στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και της εναρμόνισής της με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 9-5-2024 αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου ο κος Αντώνιος Παπαντωνίου  τοποθετείται ως Εσωτερικός Ελεγκτής αντικαθιστώντας την κα Βασιλική Καρκάνη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα από τις 13/5/2024.

Ο κος Αντώνιος Παπαντωνίου   πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσεως.

Γεννήθηκε το 1968. Είναι  απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς – Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος Α τάξεως. Εργάζεται ως στέλεχος λογιστηρίου από το 2004.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v