Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Korinthian Foods

Η εταιρεία γιόρτασε τη συμπλήρωση των 20 ετών από την ίδρυσή της και την είσοδό της σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της στον Σολομό Κορινθίας.

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Korinthian Foods

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν οι άνθρωποι της Εταιρείας, όπου και τιμήθηκαν οι εργαζόμενοι που φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια συνεργασίας με την Korinthian Foods, ως αναγνώριση της προσφοράς τους στην εξέλιξη και την επιτυχία της όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η νέα επωνυμία της Εταιρείας «Korinthian Foods», καθώς και η νέα της εταιρική ταυτότητα. Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Αθανάσιος Δούρος, παρουσίασε οικονομικά στοιχεία που αποτυπώνουν την αξιοσημείωτη ανάπτυξη της Εταιρείας, με εντυπωσιακότερο τον υπερπενταπλασιασμό του κύκλου εργασιών από €5,5 εκατ. το 2019 στα €28,21 εκατ. το 2023. Ομοίως, ο δείκτης EBITDA από τα €0,70 εκατ. το 2019, άγγιξε για το περασμένο οικονομικό έτος τα €8,34 εκατ.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Korinthian Foods κ. Ηλίας Κακογιάννης (φωτ.), δήλωσε: «Ξεκινήσαμε το 2004. Δύο άτομα. Με πολλά όνειρα και μεγάλη άγνοια. Καθημερινά προσπαθούσαμε να μάθουμε, να εξελιχθούμε. Προσπαθούσαμε να αφουγκραστούμε την αγορά και τις ανάγκες της. Να προσαρμοζόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Προσπαθούσαμε να αλλάζουμε. Μόνο δύο άξονες κρατήσαμε αναλλοίωτους. Την εντιμότητα στη δουλειά μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τους ανθρώπους μας. Κοιτάζοντας προς τα πίσω νιώθω υπερηφάνεια για αυτά που πετύχαμε, αλλά κυρίως νιώθω δέος για τη διαδρομή. Ξεκινήσαμε 2 άνθρωποι και σήμερα είμαστε 130. Οι τρεις από αυτούς είναι μαζί μας από την αρχή. Γι’ αυτό αλλάξαμε το όνομά μας σε Korinthian Foods, το οποίο αντικατοπτρίζει το εύρος δραστηριοτήτων, τη δυναμική και την εξέλιξή μας.».

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Korinthian Foods έχει περάσει στην επόμενη ημέρα της ανάπτυξής της και δημιουργεί αξία τόσο για την ελληνική οικονομία και τον κλάδο της θεμελιώνοντας μακροπρόθεσμες προοπτικές, όσο και για την κοινωνία και τους ανθρώπους της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v