Πέντε μέλη της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιδρομές στα νότια της χώρας, στην περιοχή Νακούρα και στις κοινότητες Μέις ελ Ζαμπάλ και Ελ Κασίρ. Πέντε νεκροί, πέντε τραυματίες.

Πέντε μέλη της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Πέντε μέλη της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν και άλλα πέντε τραυματίστηκαν σήμερα από ισραηλινά πλήγματα σε κοινότητες του νοτίου Λιβάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Λιβανέζους αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιδρομές στην περιοχή Νακούρα και στις κοινότητες Μέις ελ Ζαμπάλ και Ελ Κασίρ.

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η οποία υποστηρίζει το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα. Έκτοτε, τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο έχουν προκαλέσει τον θάνατο 477 ανθρώπων, εκ των οποίων έχει επιβεβαιωθεί πως 301 ήταν μαχητές της Χεζμπολάχ και 89 άμαχοι, σύμφωνα με απολογισμό των λιβανέζικων υπηρεσιών ασφαλείας. Στο ίδιο διάστημα, στο Ισραήλ έχουν σκοτωθεί 25 άνθρωποι, δεκατέσσερις στρατιωτικοί και ένδεκα άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v