Platinum Χορηγός του 9ου Mediterranean Yacht Show η Ελίν

Η διεθνής έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου στο Ναύπλιο και εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλη Σκουλικίδη. Οι ομιλητές.

Platinum Χορηγός του 9ου Mediterranean Yacht Show η Ελίν

Δίνοντας για μια ακόμα χρονιά το δυναμικό «παρών» στο Mediterranean Yacht Show (MEDYS), η ελίν υποστήριξε ως Platinum Χορηγός την κορυφαία διεθνή έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, για 9η χρονιά, από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο καθιερωμένος θεσμός του Mediterranean Yacht Show έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες επαγγελματίες του yachting από 30 χώρες, φέτος δε, συμπλήρωσε 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Μάλιστα, αυτή την χρονιά, σημείωσε ρεκόρ εγγραφών με συμμετοχή περισσοτέρων από 100 σκαφών συνολικού αθροιστικού μήκους 3,9 χιλιομέτρων. Η διοργάνωση, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη της δυναμικής του ελληνικού yachting, επιβεβαιώνοντας τον ηγετικό ρόλο του στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού.

Τη φετινή έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, ενώ παρευρέθησαν επίσης η Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Ράπτη, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Τρύφων Κοντιζάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Πατέρας και άλλοι επίσημοι.

Ο διευθυντής Πωλήσεων Μαρινών της ελίν, κ. Μάριος Κορκολής δήλωσε:

«Για την ελίν, η στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα αποτελεί διαχρονικά στρατηγική επιλογή. Φέτος, είναι μια χρονιά επετειακή για την εταιρία μας, συμπληρώνοντας 70 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά και παρουσίας στις μεγαλύτερες μαρίνες της Ελλάδας. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να λείπουμε από τη διοργάνωση του φετινού Mediterranean Yacht Show. Η ενεργή παρουσία μας σε πρωτοβουλίες με τέτοια δυναμική, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην προώθηση της χώρας μας ως κορυφαίο yachting προορισμό σε διεθνές επίπεδο. Με την αξιοπιστία και την εμπειρία που μας διακρίνει, διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του θαλάσσιου τουρισμού, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ενόψει μίας νέας, πολλά υποσχόμενης καλοκαιρινής περιόδου, στην ελίν παραμένουμε σταθερά παρόντες στην αδιάλειπτη τροφοδοσία καυσίμων στις θαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v