Περιοδεία Κασσελάκη στα βόρεια προάστια της Αθήνας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με πολίτες, καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες, για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Περιοδεία Κασσελάκη στα βόρεια προάστια της Αθήνας

Στα βόρεια προάστια της Αθήνας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώνεται στην Κηφισιά με επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με πολίτες, καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες, για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Ο Στ. Κασσελάκης συνοδεύεται στην περιοδεία του από υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το βαν - «στρατηγείο» της προεκλογικής κστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει αύριο το απόγευμα, Κυριακή 12 Μαΐου, την προεκλογική εκστρατεία με πρώτο σταθμό τη Μαγνησία. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα πάει στην Κομοτηνή όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v