Εντι Ράμα: Δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου

Από το Κλειστό Γαλατσίου ο Αλβανός πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους ομοεθνείς του υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου και καταχειροκροτούμενος. Συναγερμός στην ΕΛΑΣ.

Εντι Ράμα: Δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα στο Κλειστό Γαλατσίου, όπου απευθύνθηκε στους ομοεθνείς του υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου και καταχειροκροτούμενος.

O κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται από το πρωί για την ομιλία του Ράμα, με αλβανικές σημαίες, μπλουζάκια με το πρόσωπό του και πανηγυρισμούς. Μάλιστα, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι ταξίδευσαν από την Αλβανία προς την Ελλάδα για να δώσουν το παρών.

Οπως μεταδίδει το Open, o Αλβανός πρωθυπουργός έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 11 το πρωί και στις 12 βρέθηκε στο Γαλάτσι. Την εκδήλωση άνοιξαν δύο Αλβανοί καλλιτέχνες και στη συνέχεια ο ίδιος απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους.

Στην εκδήλωσε ήχησαν οι ύμνοι Αλβανίας και ΕΕ, όχι όμως και ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Έντι Ράμα απάντησε στις επικρίσεις για την ιδιωτική του επίσκεψη αλλά και στις δηλώσεις που έκανε από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης, λέγοντας πως «δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v