Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 24 2009

Σφηνάκια για Eurobank και ΕΛΠΕ

Σφηνάκια για Eurobank και ΕΛΠΕ
Open 24: Εδώ και καιρό η «συγγενής» της Eurobank εταιρία (που την εποχή της «έκρηξης» των καταναλωτικών δανείων γνώρισε μεγάλες δόξες) βρίσκεται σε ιδιόμορφο καθεστώς, καθώς το περιβάλλον έχει αλλάξει δραματικά. Πλην όμως κάποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά περί διάλυσης της εταιρίας διαψεύδονται… αρμοδίως και επισήμως.

Άλλες πηγές πάντως, που θεωρούνται έγκυρες από τη στήλη, αναφέρουν ότι επίκεινται διοικητικές αλλαγές και… αποχωρήσεις.

EΛΠΕ: Όπου να 'ναι… βγαίνουν τα μαχαίρια. Δεν αποκλείεται η «κόντρα» που έχει ξεκινήσει στον όμιλο, μεταξύ κυβέρνησης και Λάτση, να εξελιχθεί σε μετωπική αντιπαράθεση.

«Μήλον της έριδος» εμφανίζεται να είναι η θέση του διευθύνοντος συμβούλου, την οποία κατέχει ο κ. Κωστόπουλος, προερχόμενος από την πλευρά του ιδιώτη μετόχου, ο οποίος όμως καταφανώς δεν είναι αρεστός στη νέα διακυβέρνηση.

Οι περισσότεροι πάντως βλέπουν σε αυτή την υπόθεση ευρύτερη διάσταση όσον αφορά στη θέληση της νέας κυβέρνησης να επιβάλει «γραμμή» στα ΕΛΠΕ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το… αντάρτικο από την πλευρά του κ. Κωστόπουλου (δεν συζήτησε στο Δ.Σ. την επιστολή του κράτους-μετόχου για σύγκληση γενικής συνέλευσης - προφανώς με τη συναίνεση του ομίλου Λάτση) δεν φαίνεται ότι θα μείνει αναπάντητο.

Οι… διεργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη.

Υ.Γ.: Εμείς προς το παρόν ψάχνουμε ποιο είναι το… «παγόβουνο» την κορυφή του οποίου έχουμε δει ως τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v