DIRECTORS VISION

Τρ. Μπεργελές (Up Hellas): Καινοτόμες λύσεις στην αγορά εταιρικών προνομίων

Τρ. Μπεργελές (Up Hellas): Καινοτόμες λύσεις στην αγορά εταιρικών προνομίων

Τις απλές και ευέλικτες εναλλακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι εταιρείες, με σκοπό την ικανοποίηση και δέσμευση του προσωπικού τους, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές αιχμές, εξηγεί στο Euro2day.gr ο Εμπορικός Διευθυντής της Up Hellas.

Γ. Γκέκας (Accenture): Τι φέρνει ο νέος κόσμος των Space Analytics

Γ. Γκέκας (Accenture): Τι φέρνει ο νέος κόσμος των Space Analytics

Πώς ο τομέας Space Data Analytics, συνδυάζοντας τη δυναμική των νέων τεχνολογιών και των διαστημικών δεδομένων, φέρνει νέες δυνατότητες για την επιχειρηματικότητα, εξηγεί στο Euro2day.gr o Data & AI Managing Director και επικεφαλής του τομέα Space Analytics της εταιρείας.

Εύα Χιώτη (Coca-Cola): Οδηγός η στρατηγική ESG

Εύα Χιώτη (Coca-Cola): Οδηγός η στρατηγική ESG

«Δεν μας αρκεί να φτιάχνουμε αναψυκτικά, θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, μέσω της βιώσιμης ανάπτυξης», τονίζει στο Euro2day η Public Affairs & Sustainability Manager της The Coca-Cola Company για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα. Τέσσερις πυλώνες.

TAGS ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ

Α. Παπαφράγκου: Καινοτόμες θεραπείες που σώζουν ζωές

Α. Παπαφράγκου: Καινοτόμες θεραπείες που σώζουν ζωές

Για τον ρόλο της εταιρείας βιοτεχνολογίας Gilead Sciences, που ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμες θεραπείες σε τομείς που υπάρχουν σημαντικά θεραπευτικά κενά, μιλά στο Euro2day.gr, ο Δ/ντής Εμπορικού Τμήματος Ογκολογίας.

TAGS ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - TELECOMS

Δ. Ποτουρίδης (Schneider Electric): Πώς μπορεί μια εταιρία να γίνει... digital

Δ. Ποτουρίδης (Schneider Electric): Πώς μπορεί μια εταιρία να γίνει... digital

Τα μετρήσιμα αποτελέσματα του ψηφιακού μετασχηματισμού για μια επιχείρηση περιγράφει ο Διονύσης Ποτουρίδης, Services Director της Schneider Electric, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr.

Ισαβέλλα Βήτου (Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη): Μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στις ασφάλειες

Ο κλάδος έχει όλες τις προϋποθέσεις, τονίζει η Chief Strategy and Integration Officer της ασφαλιστικής. Οι μεγάλες ανάγκες ασφάλισης κατά των κινδύνων της κλιματικής αλλαγής και ο εναρμονισμός της στρατηγικής με κέντρο τη βιωσιμότητα.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ε. Τρίμμη (IQVIA): 3+1 άξονες ανάπτυξης στο οικοσύστημα της Υγείας

Στις δυνατότητες παροχής τεχνολογικών λύσεων στη φαρμακοβιομηχανία για διασφάλιση ποιότητας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, εστιάζει η Business Development & Offering Associate Director της IQVIA Ελλάς, μιλώντας στο Euro2day.gr. Οι προοπτικές.

TAGS ΥΓΕΙΑ

Ν. Μαυροφόρος (Signify): Οι προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης στον κλάδο φωτισμού

Τη στρατηγική της εταιρείας με νέο όνομα, στο φόντο των προκλήσεων της πράσινης ανάπτυξης, εξηγεί στο Euro2day.gr o Demand Planner της Signify, καθώς «το φως γίνεται μια νέα μορφή έξυπνης επικοινωνίας».

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μ. Βαρούτσικος (UNIVERSAL FREIGHT COMPANY): Μεγάλο στοίχημα η εξωστρέφεια

«Η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας επιτρέπει να μην δεσμευόμαστε στα στενά όρια της χώρας και προσδίδει ταχύτερη εξέλιξη», τονίζει ο Business Development Manager της εταιρείας. Πώς επηρεάζουν οι προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας.

TAGS ΕΜΠΟΡΙΟ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Κ. Φιλίππου (SKF): Οι νέες προκλήσεις για τη ναυτιλία

Για τα μεγάλα στοιχήματα του ναυτιλιακού κλάδου μιλά στο Euro2day.gr ο Marine Sales Manager της SKF. Τα βήματα προς την πράσινη μετάβαση και η αξιοποίηση της ψηφιοποίησης. Οι προοπτικές και οι προτεραιότητες της εταιρείας.

TAGS ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ

Teresa De Luca (Bausch+Lomb): Η συνταγή για εύρεση και διατήρηση προσωπικού

Ν. Μποτίνης (Cisco): Ασφαλές, ψηφιακό και πράσινο μέλλον με αναπτυξιακή δυναμική

Β. Αναστασόπουλος (AGT): Μονόδρομος για εξωστρέφεια οι νέες τεχνολογίες

Ευ. Μακρινός (MAS): Πώς κερδίζεται το στοίχημα της εξωστρέφειας

v