Τέσσερις ελληνικές εταιρείες στη διεθνή έκθεση Hannover Messe 2024

Η εκδήλωση για τη βιομηχανική τεχνολογία πραγματοποιήθηκε 22-26 Απριλίου στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, που αντιπροσωπεύεται σε Ελλάδα και Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. Ποιες επιχειρήσεις συμμετείχαν.

Τέσσερις ελληνικές εταιρείες στη διεθνή έκθεση Hannover Messe 2024

Τέσσερις ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν φέτος στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε 22-26 Απριλίου, στο Ανόβερο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τις εταιρείες Digenis S.A., ENERCA PC, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.& ΣΙΑ Ε.Ε. “ΖΕΝΙΘ” και για το Research Lab of Advanced, Composite, Nano Materials & Nanotechnology “R-Nano” του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους 130.000 εμπορικούς επισκέπτες από 150 χώρες που βρέθηκαν στην έκθεση, με το 40% αυτών να προέρχεται από τη διεθνή κοινότητα και το 60% από τη γερμανική αγορά.

Η έκθεση συγκέντρωσε συνολικά 4.000 εκθέτριες εταιρείες, 300 νεοφυείς επιχειρήσεις και πάνω από 300 επιχειρηματικές αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο.

Η HANNOVER MESSE 2024 καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η αυτοματοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη, η χρήση του υδρογόνου στη βιομηχανία και η χρήση λογισμικού για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, προσέφερε μια ολοκληρωμένη εικόνα των τεχνολογικών καινοτομιών του κλάδου.

Η επόμενη διοργάνωση της HANNOVER MESSE πρόκειται να διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 64 19 041, E-Mail: [email protected] ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης https://www.hannovermesse.de/de/.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v