Κασσελάκης: Αποπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη «που πουλούσε χειρόγραφο του Ιησού»

Επικαλείται την κατηγορία περί «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» που έχει απευθύνει ο πρωθυπουργός στον Κυριάκο Βελόπουλο για το... ίδιο θέμα.

Κασσελάκης: Αποπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη «που πουλούσε χειρόγραφο του Ιησού»

Για «μέγιστη πολιτική εξαπάτηση» κατηγορεί ο Στέφανος Κασσελάκης τον Άδωνι Γεωργιάδη, επικαλούμενος βίντεο από την εποχή που ο νυν υπουργός Υγείας ήταν τηλεπωλητής, το οποίο τον εμφανίζει να προωθεί βιβλίο με χειρόγραφο του Ιησού.

Για τον λόγο αυτό ζητά από τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει, επικαλούμενος την ίδια ακριβώς κατηγορία, «μέγιστη πολιτική εξαπάτηση», που έχει εκτοξεύσει ο κ. Μητσοτάκης εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου για το ίδιο ακριβώς θέμα, δηλαδή για τηλεπώληση «χειρογράφων του Ιησού».

Στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι. Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι "τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί". Η αλαζονεία του 41% κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δεν θα το πουλήσουν για "μόνο 20 ευρώ", όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business.

Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται "κάφροι" και "ανθρωπάκια"».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v