Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιξαν οι αιτήσεις για στελέχωση απόφοιτων ΑΕΙ στις ελεγκτικές υπηρεσίες της KPMG

Το πρόγραμμα απευθύνεται νέους αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών της Ελλάδας και του εξωτερικού, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Μη προαπαιτούμενη η εργασιακή εμπειρία. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Ανοιξαν οι αιτήσεις για στελέχωση απόφοιτων ΑΕΙ στις ελεγκτικές υπηρεσίες της KPMG

Στις 17 Απριλίου 2024, ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία στελέχωσης στις Ελεγκτικές υπηρεσίες της KPMG, με νέους αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών της Ελλάδας και του εξωτερικού, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Η KPMG, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επιδιώκει να προσλάβει νέους επαγγελματίες για την ομάδα των Ελεγκτικών της υπηρεσιών, μέσω ενός δομημένου προγράμματος προσέλκυσης και επιλογής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, ομαδικότητα, αναλυτική σκέψη, δυναμισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο (0 έως 3 χρόνια), είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με βάση τα κριτήρια του προγράμματος, όπως αναγράφονται στην αγγελία. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν ατομικές συνεντεύξεις με τους επικρατέστερους και οι επιτυχόντες θα ενταχθούν στην Ελεγκτική ομάδα της KPMG, ακολουθώντας ένα δομημένο πρόγραμμα Onboarding, ενώ παράλληλα θα ενσωματωθούν σε ομάδες εργασίας, λαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας στην KPMG.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο www.justjobs.gr (αίτηση εργασίας), ενώ για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο [email protected].

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές μέχρι 17 Ιουνίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v