Ο Δημήτρης Μαζαράκης αναλαμβάνει CEO στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο κος Μαζαράκης έχει στο παρελθόν υπάρξει CEO της ασφαλιστικής Metlife ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν CEO στην MetLife Gul.

Ο Δημήτρης Μαζαράκης αναλαμβάνει CEO στην Εθνική Ασφαλιστική

Σε αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου από το καλοκαίρι προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Ασφαλιστική με την αποχώρηση του Robert Gauci και την έλευση του Δημήτρη Μαζαράκη, γνωστού στελέχους της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς.

Ο κος Μαζαράκης έχει στο παρελθόν υπάρξει CEO της ασφαλιστικής Metlife, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν CEO στην MetLife Gul.

Προ ολίγων ημερών η εταιρεία ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Γιώργου Ζερβουδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο κύριος Γιώργος Ζερβουδάκης έχει σημαντική εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διατελέσει Chief Sales Officer στη Generali, επικεφαλής Δικτύων Πωλήσεων στη Metlife και Marketing Director στην Allianz.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο Άγγελος Μπάρδας, o οποίος έχει πολυετή εμπειρία και συνεργασία στο τμήμα των Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναβαθμίζεται ως Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v