Μετασχηματίζεται ψηφιακά η Elton με το Microsoft Dynamics 365 F & SCM της DIS

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα ο εξορθολογισμός των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας και η ενδυνάμωση του οργανισμού

Μετασχηματίζεται ψηφιακά η Elton με το Microsoft Dynamics 365 F & SCM της DIS

Ο Όμιλος ELTON επιτυγχάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του με την έναρξη λειτουργίας του Microsoft Dynamics 365 F & SCM. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υλοποίηση σηματοδοτεί το πρώτο σημαντικό βήμα μιας στρατηγικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας της ELTON, τον εξορθολογισμό των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Ο όμιλος ELTON ιδρύθηκε πριν από τέσσερις δεκαετίες και έχει καθιερωθεί ως μια εταιρεία που συνδυάζει ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων παγκόσμιων προμηθευτών με πελατοκεντρική κουλτούρα και τεχνογνωσία στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η δέσμευση της εταιρείας για την παροχή καινοτόμων λύσεων και κορυφαίων χημικών και βιομηχανικών συστατικών έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση των πελατών για την ανάπτυξη και παραγωγή επιτυχημένων προϊόντων.

Η DIS και η ELTON ανακοινώνουν με ικανοποίηση την επίσημη έναρξη παραγωγής του Microsoft Dynamics 365 F & O, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού για τον Όμιλο ELTON.

Βασικά οφέλη για την ELTON με το Microsoft Dynamics 365 F & SCM:

  • Εξορθολογισμός των λειτουργιών: Η αυτοματοποίηση των χρηματοοικονομικών διαδικασιών και των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας οδηγεί σε αυξημένη επιχειρησιακή αποδοτικότητα.
  • Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο: Η πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και ενισχύει τη συνολική επιχειρηματική ευφυΐα.
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγής: Η λύση ενσωματώνει απρόσκοπτα τα συστήματα διαχείρισης παραγωγής και αποθήκης για βελτιωμένο έλεγχο και ορατότητα.
  • Επεκτασιμότητα και ευελιξία: Το Dynamics 365 F&SCM παρέχει στην ELTON μια επεκτάσιμη και ευέλικτη πλατφόρμα για να προσαρμόζεται στις εξελισσόμενες επιχειρηματικές ανάγκες.

Βασικά οφέλη του συστήματος Διαχείρισης Αποθήκης (WMS):

  • Βελτιστοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων: Η ELTON θα επωφεληθεί από τη βελτιωμένη ορατότητα και τον έλεγχο των αποθεμάτων, μειώνοντας το κόστος μεταφοράς και ελαχιστοποιώντας τα αποθέματα.
  • Βελτιωμένη ακρίβεια παραγγελιών: Οι δυνατότητες του WMS διασφαλίζουν την ακριβή εκτέλεση των παραγγελιών, μειώνοντας τα λάθη και ενισχύοντας την ικανοποίηση των πελατών.
  • Αυξημένη παραγωγικότητα: Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών της αποθήκης, όπως η συλλογή και η συσκευασία, οδηγεί σε υψηλότερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Η ELTON αποκτά πληροφορία σε πραγματικό χρόνο στις λειτουργίες της αποθήκης, επιτρέποντας την καλύτερη λήψη αποφάσεων και ανταπόκριση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v