Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Η άτυχη γυναίκα είχε κάνει τρεις καταγγελίες εναντίον του 50χρονου πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία τα τελευταία 11 χρόνια. Μάλιστα ο άνδρας θα δικαζόταν αύριο μετά την τελευταία μήνυση σε βάρος του, πριν από περίπου 10 μέρες.

Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Στη Φυλή συνελήφθη τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης ο πρώην σύζυγος της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Μενίδι.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα είχε κάνει τρεις καταγγελίες εναντίον του 50χρονου πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία τα τελευταία 11 χρόνια. Μάλιστα ο 50χρονος θα δικαζόταν αύριο μετά την τελευταία μήνυση σε βάρος του που έγινε από τη 40χρονη, πριν από περίπου δέκα μέρες.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών να κείτεται στο έδαφος νεκρή, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Μενίδι. Ο δολοφόνος της, κατά τη διαφυγή του, σύμφωνα με πληροφορίες άφησε πίσω του την τσάντα του θύματος καθώς και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα περίοικος εντόπισε τη 40χρονη γυναίκα πεσμένη στο πεζοδρόμιο μέσα σε λίμνη αίματος και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Το σημείο άμεσα αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, κλήθηκε ιατροδικαστής έτσι ώστε να κάνει την πρώτη εξέταση στη σορό της 40χρονης, ενώ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές είχε συλληφθεί ο 50χρονος Αλβανός, πρώην σύντροφος της 40χρονης, μετά από σχετικές μηνύσεις της, ωστόσο η ίδια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είχε δεχτεί να πάει σε κάποια δομή.

Η πρώτη σύλληψη έγινε στις 3/4/2013. Ακολούθησε στις 19/9/2022 δεύτερη μήνυση σε βάρος του 50χρονου, για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ της είχε δοθεί και έντυπο με φορείς και τηλέφωνα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα εκείνο το χρονικό διάστημα υπήρχε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο 40χρονος απαγορευόταν να μένει μαζί της, ωστόσο η ίδια του επέτρεπε να βρίσκεται στο σπίτι από το 2018.

Τελευταία μήνυση σε βάρος του ήταν πριν από δέκα περίπου μέρες, την Τρίτη του Πάσχα 7/5, όταν και συνελήφθη ενώ η δικάσιμος είχε οριστεί για αύριο Παρασκευή 17/5. Οι αστυνομικοί είχαν δώσει στο θύμα κωδικό για πρόσβαση στην εφαρμογή panic button κι ενημερώθηκε και για τη μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας, με την ίδια να δηλώνει πως δεν επιθυμούσε να πάει.

Λίγο πριν τις 12:00 ολοκληρώθηκε η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή και η σορός απομακρύνθηκε, όπως και οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει τον χώρο. Βέβαια, στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και συγκεκριμένα του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την περιοχή για βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v