Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Σε βάρος του καθ' ομολογία δράστη της άτυχης γυναίκας, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 50χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του για το έγκλημα.

Εναντίον του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως μαχαίρωσε θανάσιμα τη 40χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου, γιατί το θύμα όπως ισχυρίστηκε "του έτρωγε τα λεφτά" και είχε σχέση με άλλον άντρα,  ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 40χρονης επρόκειτο σήμερα να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που είχε καταγγείλει η γυναίκα στις 7 Μαΐου, υπόθεση που είχε αναβληθεί για κρείσσονες αποδείξεις. Έτσι, νωρίτερα σήμερα οι συνήγοροι του 50χρονου σε αυτήν την υπόθεση ζήτησαν νέα αναβολή, λόγω «κωλύματος του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο ανέβαλε για τις 18 Μαρτίου 2025.

Για την υπόθεση του αυτοφώρου ο δράστης της δολοφονίας κατηγορείται για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη. Το δικαστήριο είχε διατάξει την άρση της κράτησης του 50χρονου λόγω της αναβολής πέραν του τριημέρου, γεγονός που πλέον εκτιμάται ως ενδεχομένως εσφαλμένη κίνηση, ειδικά αν ήταν σε γνώση του πως ο δράστης ήταν υπότροπος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v