ΠΟΥ: Ακριβή τα στοιχεία για τους νεκρούς στη Γάζα

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας επικαιροποίησε την περασμένη εβδομάδα την ανάλυση του συνολικού αριθμού των θυμάτων, που ξεπερνούν τους 35.000, σημειώνοντας ότι σχεδόν 25.000 εξ αυτών έχουν έως τώρα ταυτοποιηθεί πλήρως.

ΠΟΥ: Ακριβή τα στοιχεία για τους νεκρούς στη Γάζα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέφρασε σήμερα την πλήρη εμπιστοσύνη του στα στοιχεία για τους θανάτους που ανακοινώνει το υπουργείο Υγείας της Γάζας, μετά την αμφισβήτηση από την πλευρά του Ισραήλ της μεταβολής των αριθμών αυτών.

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας επικαιροποίησε την περασμένη εβδομάδα την ανάλυση του συνολικού αριθμού των θυμάτων, που ξεπερνούν τους 35.000, σημειώνοντας ότι σχεδόν 25.000 εξ αυτών έχουν έως τώρα ταυτοποιηθεί πλήρως. Οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών έχουν δημοσιοποιήσει εκ νέου τα στοιχεία αυτά.

«Το γεγονός ότι τώρα έχουν ταυτοποιήσει 25.000 ανθρώπους είναι ένα βήμα προς τα μπροστά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Κρίστιαν Λιντμάιερ, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στη Γενεύη, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει «κανένα πρόβλημα» με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v