Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

Την ανισότητα πρόβασης των πολλών στο ΕΣΥ καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προτεραιοποίηση των VIP για τυχόν περίθαλψη στον Ευαγγελισμό. «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα».

Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

«Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης επανερχόμενος στο ζήτημα της προτεραιότητας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε VIP (διαπιστευμένους και φιλάθλους») για τον τελικό του Conference Cup.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι «έτσι γίνεται πάντα». Στο βίντεο που παραθέτει ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «αποδεικνύεται ότι λέει -και εδώ- ψέματα».

Ειδικότερα, σχετικά με το επιχείρημα ότι «βάσει πρωτοκόλλου της UEFA ορίστηκε ένα νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που επίσημοι που θα έρθουν χρειαστούν περίθαλψη, το οποίο γίνεται σε κάθε αγώνα», ο κ. Κασσελάκης λέει: «Πρώτον, η οδηγία που δώσατε δεν αφορά μόνο διαπιστευμένους αλλά και φιλάθλους, αρκεί να μένουν σε τετράστερα ξενοδοχεία», και προσθέτει: «Αυτό που λέτε ότι πάντα γίνεται, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

«Θα αρκούσε η αλήθεια: ‘Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε'», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει «ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια» και «θα το φέρουμε μαζί».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v