Στηρίζει το Finnovex Saudi Arabia 2024 η Profile Software

Η εκδήλωση στην οποία η Profile θα συμμετέχει ως Networking Sponsor θα διεξαχθεί 21-22 Μαΐου στο Ριάντ και διοργανώνεται από την Exibex.

Στηρίζει το Finnovex Saudi Arabia 2024 η Profile Software

Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως Networking Sponsor στο Finnovex Saudi Arabia 2024, που θα διεξαχθεί στις 21-22 Μαΐου 2024, στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, που διοργανώνεται από την Exibex.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση το Finnovex αποτελείται από μια σειρά εκδηλώσεων που εξετάζει το Μέλλον των Χρηματοικονομικών Υπηρεσιών, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ανατρεπτικές καινοτομίες αναδιαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο δομούνται, παρέχονται και καταναλώνονται. Η 24η έκδοση του Finnovex Saudi Arabia 2024 εναρμονίζεται με τη θεματική της Expo 2030 και αποσκοπεί στη συζήτηση, την καινοτομία και τη στρατηγική για την υλοποίηση του Vision 2030. Με κύρια θεματική «Fulfilling Vision 2030: Kingdom Banking’s Pinnacle Transforming Finance for a Thriving Saudi Arabia», η εκδήλωση θα εμβαθύνει στο ρόλο των τραπεζών ως προς τον μετασχηματισμό της Σαουδικής Αραβίας. ο Finnovex Saudi Arabia 2024 αποσκοπεί στο μετασχηματισμό του χρηματοοικονομικού τοπίου, απαριθμώντας περισσότερους από 200 συμμετέχοντες και ωθώντας τις τραπεζικές συναλλαγές της Σαουδικής Αραβίας σε νέα ύψη.

Ο κ. Γιάννος Παπαδόπουλος, Chief Commercial Officer στην Ρrofile αναφέρει πως:

«Η αγορά της Σαουδικής Αραβίας είναι μια προσοδοφόρα αγορά ανάπτυξης με μεγάλες ευκαιρίες και αποτελεί στρατηγική περιοχή για εμάς. Το Finnovex Saudi Arabia προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε το εύρος των λύσεων Τραπεζικής και Διαχείρισης Επενδύσεων και να επιδείξουμε τη δέσμευσή μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό του χρηματοπιστωτικού τομέα. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε τη νέα πρωτοποριακή λύση τεχνητής νοημοσύνης, AI.Adaptive, η οποία θα διαμορφώσει το μέλλον του Fintech που γνωρίζουμε σήμερα».

Η Ρrofile θα παρουσιάσει το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων λύσεων Τραπεζικής και Διαχείρισης Επενδύσεων, σε συνδυασμό με τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των πλατφορμών και των τρόπων μέσω των οποίων τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Άλλη μια σημαντική εξέλιξη αποτελεί η νέα πρωτοποριακή λύση Τεχνητής Νοημοσύνης AI.Adaptive, η οποία ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις Fintech εφαρμογές της Ρrofile και έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί αυτόνομα, με διάφορα υποσυστήματα Business Intelligence και Data Warehousing (BI/DW).

Η Ρrofile διαθέτει μακρόχρονη παρουσία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, έχοντας προβεί σε σημαντικές υλοποιήσεις έργων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και προσβλέπει στην περαιτέρω διείσδυσή της στη Σαουδική Αραβία. Η χορηγία της εταιρείας στο Finnovex Saudi Arabia 2024 παρουσιάζει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εταιρεία να παρουσιάσει και να αναδείξει το ευρύ φάσμα των λύσεων της.

Επισκεφθείτε το περίπτερο μας για να συζητήσετε και να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους οι λύσεις μας μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματοπιστωτικού σας ιδρύματος στο διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ ενώ για να πραγματοποιήσετε εγγραφή, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v