Μπάιντεν: Και ένα και δύο ντιμπέιτ με τον Τραμπ

Σκωπτικός Μπάιντεν: «Ο Ντόναλντ έχασε δύο ντιμπέιτ το 2020, τώρα θέλει πάλι. Μετά χαράς, φίλε. Πότε δεν έχεις δικαστήριο; Τετάρτες;». «Να κάνουμε πάνω από δύο, για μπούγιο», ανταπαντά ο Ρεπουμπλικανός. Στις 27 Ιουνίου ορίστηκε το πρώτο.

Μπάιντεν: Και ένα και δύο ντιμπέιτ με τον Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πρόθυμος να αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ σε δύο τηλεοπτικές συζητήσεις (ντιμπέιτ) πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε δύο ντιμπέιτ με μένα το 2020. Από τότε δεν είχε εμφανιστεί για ντιμπέιτ», ανέφερε ο Μπάιντεν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X. «Τώρα κάνει σαν να θέλει να κάνει πάλι ντιμπέιτ μαζί μου. Μετά χαράς, φίλε. Θα το κάνω ακόμη και δύο φορές».

Ως εκ τούτου, οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν ότι αποδέχθηκαν πρόσκληση από το CNN για ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου.

Ο Τραμπ αποδέχτηκε την πρόταση Μπάιντεν μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα του, Truth Social. Μάλιστα υπερθεμάτισε, ζητώντας περισσότερες από δύο τηλεμαχίες - και σε μεγαλύτερη αίθουσα, «για μπούγιο».

Στο βιντεομήνυμά του νωρίτερα, ο Δημοκρατικός πρόεδρος αναφέρθηκε στα νομικά προβλήματα του Τραμπ, υπαινισσόμενος τη σειρά δικών του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

«Ας διαλέξουμε τις ημερομηνίες, Ντόναλντ. Ακούω πως είσαι ελεύθερος τις Τετάρτες», είπε ο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ, που αρνήθηκε την τηλεοπτική συζήτηση με τους αντιπάλους του στις προκριματικές αναμετρήσεις των Ρεπουμπλικανών, προκάλεσε τις τελευταίες εβδομάδες τον Μπάιντεν να δεσμευτεί σε αντιπαράθεση μαζί του, προτείνοντας ντιμπέιτ με τον Δημοκρατικό πρόεδρο «οποτεδήποτε, οπουδήποτε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v