Κύριος χορηγός και εκθέτης στην 6η e-Commerce & Digital Marketing Expo SEE η ACS

Η εταιρεία θα συμμετάσχει και φέτος με δικό της περίπτερο, εκθέτοντας λύσεις, παρουσιάζοντας τα ACS Points Plugin και προσφέροντας έως και 20% έκπτωση σε όσους πελάτες της τα ενσωματώσουν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Κύριος χορηγός και εκθέτης στην 6η e-Commerce & Digital Marketing Expo SEE η ACS

Για ακόμη μία χρονιά η ACS συμμετέχει ως κύριος χορηγός και εκθέτης στην 6η e-Commerce & Digital Marketing Expo South Eastern Europe, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ACS θα συμμετάσχει και φέτος με δικό της περίπτερο, εκθέτοντας σύγχρονες λύσεις, παρουσιάζοντας τα ACS Points Plugin και προσφέροντας έως και 20% έκπτωση σε όσους πελάτες της τα ενσωματώσουν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Η εγκατάσταση της συγκεκριμένης online υπηρεσίας, σε πλατφόρμα Wordpress, Opencart, Magento1 / Magento2 ή PrestaShop, προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του ηλεκτρονικού εμπορίου να παραλαμβάνουν τα δέματά τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στα σημεία των ACS Smartpoint Lockers, τα οποία ήδη αριθμούν περισσότερες από 9.350 έξυπνες θυρίδες σε όλη την Ελλάδα.

Η e-Commerce & Digital Marketing Expo (ECDM) είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο σκοπός της είναι η επαφή επιχειρήσεων και παρόχων υπηρεσιών απ’ ευθείας με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ή χρησιμοποιούν το διαδικτυακό marketing σαν εργαλείο προβολής τής επιχείρησής τους.

Η κ. Έλια Χάραρη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικής Βιωσιμότητας της ACS, δήλωσε:

«Η συμμετοχή της ACS ως χορηγός, αλλά και εκθέτης στην 6η e-Commerce & Digital Marketing Expo, πηγάζει από την επιλογή μας να είμαστε σταθερά στρατηγικοί συνεργάτες του ηλεκτρονικού εμπορίου, καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζει ο κλάδος. Στο περίπτερό μας θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα ACS Points Plugin, με τα οποία κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες του μια επιπλέον δυνατότητα ευέλικτης παραλαβής, μέσω των ACS Smartpoint Lockers. Με καινοτόμα εργαλεία και νέες πρωτοβουλίες, εργαζόμαστε στην κατεύθυνση ενίσχυσης των σχετικών υπηρεσιών σύγχρονης τεχνολογίας και ψηφιακής εξυπηρέτησης.»

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα ACS Points Plugin, πατήστε εδώ: https://bit.ly/3ykmIgl

Σημειώνεται ότι η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe 2024 είναι δωρεάν, με ηλεκτρονική εγγραφή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v