Δύο νέα προϊόντα από Marfin Egnatia Bank

Δύο νέα πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα με κοινωνική διάσταση σχεδίασε και διαθέτει η Marfin Egnatia Bank. Πρόκειται για έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχει παροχές υγείας και μία πιστωτική κάρτα.

Δύο νέα προϊόντα από Marfin Egnatia Bank
Δύο νέα πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα με κοινωνική διάσταση σχεδίασε και διαθέτει η Marfin Egnatia Bank. Πρόκειται για έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου που έχει παροχές υγείας και μία πιστωτική κάρτα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό που θα ενισχύει η τράπεζα.

Ο λογαριασμός Ταμιευτήριο +Υγεία προσφέρει παροχές υγείας σε μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα, ενώ η πιστωτική κάρτα Marfin/ Προσφέρω έχει το χαμηλότερο σήμερα επιτόκιο στην αγορά και παράλληλα ενισχύει τη δράση πέντε κοινωφελών οργανισμών.

Ταμιευτήριο +Υγεία: Πρόκειται για απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου, ο οποίος σε συνεργασία με τα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ lab, προσφέρει με ελάχιστο ποσό κατάθεσης € 100 για έναν ολόκληρο χρόνο:

* Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ένα πλήθος ιατρικές ειδικότητες.
* Δωρεάν ετήσιους προληπτικούς ελέγχους.
* Σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις.
* Δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο.

Το ετήσιο κόστος των παροχών αυτών είναι: € 60 για κάθε ενήλικο και € 40 για κάθε παιδί κάτω των 15 ετών. Επιπλέον αν ο λογαριασμός Ταμιευτήριο +Υγεία έχει στο τέλος του έτους μέσο ετήσιο υπόλοιπο 2.500 ευρώ, επιστρέφεται το ποσό των 60 ευρώ που έχει καταβληθεί ως κόστος των παροχών υγείας.

Marfin/Προσφέρω: Η πιστωτική κάρτα που δίνει το προνόμιο στους κατόχους της να επιλέξουν έναν ή και τους πέντε κοινωφελείς οργανισμούς που ενισχύει η Marfin Egnatia Bank. Οι οργανισμοί αυτοί είναι: 

* Γιατροί του Κόσμου 
* Χατζηπατέρειο Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας 
* Εταιρεία Νόσου Alzheimer & συναφών διαταραχών 
* Σύλλογος προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας καρδιοπαθών παιδιών "Η Καρδιά του Παιδιού". 
* Όμιλος Φίλων του Δάσους

Η Marfin Egnatia Bank προσφέρει το 1% των συνολικών αγορών των κατόχων της κάρτας, από τα δικά της έσοδα, σε ένα ή και στους πέντε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, επιλογής των κατόχων της κάρτας.

Η κάρτα Marfin/Προσφέρω έχει παράλληλα ένα πολύ χαμηλό επιτόκιο 13,5% και αφού το 1% της κοινωνικής προσφοράς δεν επιβαρύνει τον κάτοχο της κάρτας το πραγματικό επιτόκιο είναι ισόποσα χαμηλότερο.

Σχολιάζοντας τα δύο νέα τραπεζικά προϊόντα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου κ. Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η ευρωστία του ομίλου μας μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας παροχές υγείας αλλά και πιστωτική κάρτα με χαμηλό επιτόκιο και παράλληλη ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών. Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των καιρών και στην κοινωνική μας ευθύνη θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα μέτρα του δυνατού "για να κάνουμε τη ζωή λίγο καλύτερη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v