Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Ο Γ. Ζερβουδάκης Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το νέο κεφάλαιο συνεργασίας που ανοίγουμε με τον Γιώργο Ζερβουδάκη και τον Άγγελο Μπάρδα, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μας μέρα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση», δηλώνει ο Robert Gauci.

Εθνική Ασφαλιστική: Ο Γ. Ζερβουδάκης Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσεται και προχωρά δυναμικά με τον μετασχηματισμό της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζει τον κύριο Γιώργο Ζερβουδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ο κύριος Γιώργος Ζερβουδάκης διαθέτει σημαντική εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διατελέσει Chief Sales Officer στη Generali, επικεφαλής Δικτύων Πωλήσεων στη Metlife και Marketing Director στην Allianz. Με αναλογιστικές και μαθηματικές σπουδές, αναμένεται να εμπλουτίσει τη διοικητική ομάδα της εταιρείας με στόχο να σταθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Παράλληλα, ο κύριος Άγγελος Μπάρδας, o οποίος έχει πολυετή εμπειρία και συνεργασία στο τμήμα των Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναβαθμίζεται ως Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κύριος Robert Gauci, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε ένα νέο στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική, ώστε να εμπλουτίσουμε την ομάδα μας με άτομα του κλάδου τα οποία μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για την αποτελεσματική υποστήριξη των ασφαλισμένων μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το νέο κεφάλαιο συνεργασίας που ανοίγουμε με τον Γιώργο Ζερβουδάκη και τον Άγγελο Μπάρδα, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μας μέρα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v