Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισραήλ: Τετάρτη βράδυ η απάντηση για εκεχειρία ή όχι στη Γάζα

Το Τελ Αβίβ αποφάσισε να μην στείλει αντιπροσωπεία στο Κάιρο αμέσως και θα αποφασίσει όταν η Χαμάς δώσει την απάντησή της για το σχέδιο, δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος.

Ισραήλ: Τετάρτη βράδυ η απάντηση για εκεχειρία ή όχι στη Γάζα

Το Ισραήλ θα περιμένει «μέχρι το βράδυ της Τετάρτης» για να απαντήσει στη Χαμάς σε μια πρόταση εκεχειρίας που συζητείται στο Κάιρο, προτού λάβει απόφαση να στείλει αντιπροσωπεία στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, δήλωσε σήμερα ένας Ισραηλινός αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Το Ισραήλ αποφάσισε να μην στείλει αντιπροσωπεία στο Κάιρο αμέσως» και «θα αποφασίσει όταν η Χαμάς δώσει την απάντησή της», σύμφωνα με τον αξιωματούχο, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί: «θα περιμένουμε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και μετά θα αποφασίσουμε», τόνισε.

Μετά από μια συνάντηση τη Δευτέρα στο Κάιρο, με την Αίγυπτο, το Κατάρ, δύο από τις μεσολαβήτριες χώρες, μια αντιπροσωπεία της Χαμάς επέστρεψε στη Ντόχα και αναμένεται να δώσει την απάντησή της «το συντομότερο δυνατό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στο παλαιστινιακό κίνημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v