Τη σχεδίαση-υλοποίηση 50 Meeting Rooms της Mytilineos ανέλαβε η Infinitum

Το έργο αποσκοπεί στην απλοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών συναντήσεων των στελεχών της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία.

Τη σχεδίαση-υλοποίηση 50 Meeting Rooms της Mytilineos ανέλαβε η Infinitum

H Mytilineos εμπιστεύτηκε στην Ιnfinitum Α.Ε. τη σχεδίαση και υλοποίηση πολλαπλών πολυλειτουργικών αιθουσών για phygital meetings, στο νέο της κτιριακό συγκρότημα στην Παιανία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το έργο αποσκοπεί στην απλοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών συναντήσεων των στελεχών της εταιρίας, με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών που προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα, ευκολία και ποιότητα ήχου και εικόνας.

Η λύση βασίστηκε σε εξοπλισμό Video Conferencing της HP, τα Poly StudioX, που εξασφαλίζουν καινοτόμες τεχνολογίες video και ήχου, ενώ μέσω μηχανισμών ΑΙ μειώνουν την ανάγκη για εξοπλισμό υψηλού κόστους για βελτιστοποίηση της ηχοανάκλασης και ταυτόχρονα μπλοκάρουν τη θέαση στις κάμερες ατόμων εκτός γυάλινων τοιχωμάτων των meeting rooms. Διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android και είναι πιστοποιημένες για MS Teams Rooms & Zoom Rooms. Μια πολύ σοβαρή παράμετρος για την επιλογή τους ήταν και το δωρεάν κεντρικό σύστημα διαχείρισης, POLY LENS. Ενα ιδανικό cloud εργαλείο για τους ΙΤ Μanagers, μιας και προσφέρει remote troubleshooting, updates και Inventory control. Επιπλέον, η συνολική προσφερόμενη λύση αποτελείται και από large format displays της LG που παρέχουν τη δυνατότητα ψηφιακής σήμανσης και κεντρικής διαχείρισης. Τέλος, για εύκολο sharing και collaboration, επιλέχθηκαν οι συσκευές Wireless Collaboration της Barco. Το έργο προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό και μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς περί τις 25 αίθουσες. Αναμένεται η ολοκλήρωση και παράδοση των υπολοίπων 25 μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Infinitum A.E. διαθέτει ξεχωριστό business unit για λύσεις Printing, Imaging & Μeeting Rooms Design and Implementation, στελεχωμένο από έμπειρη ομάδα με υψηλή τεχνογνωσία και πολλαπλά επιτυχημένα έργα στο ενεργητικό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v