Στην Ηλιούπολη περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Στις εκλογές του Ιουνίου να σταλεί μήνυμα ότι θα υπάρχει δυνατή αντιπολίτευση, ώστε να τελειώνει το άλλοθι του 41%», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ηλιούπολη περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Στην Ηλιούπολη βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει των ευρωεκλογών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη από το αποτέλεσμα».

Ο κ. Κασσελάκης απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους σχολιάζοντας τα πρόσφατα περιστατικά γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. «Μία γυναίκα μαχαιρώθηκε και την παράτησαν ενώ θα μπορούσε να ζει, ενώ μία άλλη σκοτώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «η εγκληματικότητα έχει φθάσει σε άλλα επίπεδα. Η ΝΔ δεν είναι η παράταξη της ασφάλειας». Και συμπλήρωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτάσεις για την ασφάλεια που περιλαμβάνουν τον εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ, τον αστυνομικό της γειτονιάς την εκπαίδευση και κατάρτιση, τη νομική κατοχύρωση της γυναικοκτονίας».

Επιπλέον εξέφρασε την έντονη αγωνία του για όσα του μετέφεραν οι επαγγελματίες σε ακόμη μια περιοχή της Ελλάδας. «Στην περιοδεία μου συνάντησα καταστηματάρχες, που όταν τους ρωτάς που είμαστε σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι, κάποιοι απαντάνε ότι 'το παλεύουμε' και κάποιοι 'δεν αντέχουμε άλλο». «Σας το λέω σαν επιχειρηματίας, αυτό δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Και αυτό που δεν λειτουργεί είναι η δομή της οικονομίας», υπογράμμισε.

Επιπλέον ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να ακουστεί δυνατά το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές. «Στις εκλογές του Ιουνίου να σταλεί μήνυμα ότι θα υπάρχει δυνατή αντιπολίτευση, ώστε να τελειώνει το άλλοθι του 41%» είπε και πρόσθεσε πως με ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «η Ελλάδα πρέπει να διαπραγματεύεται για την δική της οικονομική πολιτική».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανήλθε και στο ζήτημα του ΕΣΥ, ένα θέμα που αναδεικνύει σταθερά και με ιδιαίτερη ευαισθησία το τελευταίο διάστημα. Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση κατεδαφίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και έφερε σαν παράδειγμα «την χθεσινή εικόνα στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, που ντροπιάζει όλους τους Έλληνες». Συνεχίζοντας αναρωτήθηκε: «Αυτό δείχνει την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής. Τι αξία έχει η ανθρώπινη ζωή σήμερα όταν σκοτώνονται 57 παιδιά και το έγκλημα συγκαλύπτεται; Τι σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή όταν μία γυναίκα σκοτώνεται στη μέση του δρόμου ή έξω από το αστυνομικό τμήμα;».

Ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έστειλε και μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι «θα πετύχουμε, γιατί η αλήθεια είναι με το μέρος μας, εμείς σεβόμαστε την κοινωνία και θα είμαστε μέσα στην κοινωνία, όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά» και τους κάλεσε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια ώστε να μπορεί ο κάθε πολίτης να ζήσει το όνειρό του στην Ελλάδα.

Θερμή υποδοχή του επιφύλαξαν πολίτες, εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες στους δρόμους της Ηλιούπολης. Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε μαζί τους, με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό να επικρατεί στις συζητήσεις. Ενδιαφέρουσα στιγμή η στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο προεκλογικό σταντ του ΚΚΕ, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη που βρίσκονταν εκεί και τόνισε πως «όλοι για τον λαό αγωνιζόμαστε».

Αργά το απόγευμα ο κ. Κασσελάκης παραβρέθηκε μαζί με αρκετούς βουλευτές, υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Σκορίνη «Αμίλητοι Λυγμοί» στον Φιλολογικό Όμιλο «Παρνασσός».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v