Αγροτική: Μικρότερο placement εξετάζει η κυβέρνηση

Μια πιο συντηρητική εκδοχή για το placement της Αγροτικής Τράπεζας φέρεται να εξετάζει το τελευταίο διάστημα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η σκέψη για τη διάθεση του 8% των μετοχών της ΑΤΕ μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Αγροτική: Μικρότερο placement εξετάζει η κυβέρνηση
Μια πιο συντηρητική εκδοχή για το placement της Αγροτικής Τράπεζας φέρεται να εξετάζει το τελευταίο διάστημα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η σκέψη για τη διάθεση του 8% των μετοχών της ΑΤΕ μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό σενάριο μιλούσε για 10%-12% και ένα ακόμη πιο αισιόδοξο για το 15%. Φαίνεται, όμως, ότι το θέμα επανεξετάζεται και οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο που εκτιμάται ότι ενδεχομένως θα πραγματοποιηθεί το placement, ως πιθανότερο διάστημα είναι αυτό που προσδιορίζεται από τα τέλη Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Οριστικές αποφάσεις πάντως για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν ακόμη ληφθεί.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v