MANAGER 2DAY

Πότε είναι χρήσιμο να αλλάζετε εργασία

Πότε είναι χρήσιμο να αλλάζετε εργασία

Η ευτυχία και η επιτυχία δεν έρχονται απαραίτητα μέσα από μια εργασία που προσφέρει μόνο χρήματα. Κρισιμότερο για ένα στέλεχος είναι η επιλογή μιας απασχόλησης που τον ικανοποεί. Πώς να χειριστεί κάποιος τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Πώς θα αποδίδουν καλύτερα οι υφισταμένοι σας

Πώς θα αποδίδουν καλύτερα οι υφισταμένοι σας

Τρόποι ώστε τα άτομα που συνεργάζεται ο manager να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η σημασία των επιλογών αντί των συμβουλών. Γιατί δεν πρέπει να προσπαθεί να λύνει τα «εκτός δουλειάς» προβλήματα.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Πού πρέπει να κάνει focus ο σωστός manager

Πού πρέπει να κάνει focus ο σωστός manager

«Κλειδί» για την αποτελεσματικότητα ενός manager είναι ο βαθμός συγκέντρωσής του. Ποια λάθη κάνουν οι επικεφαλής των επιχειρήσεων. Γιατί πρέπει να εστιάσουν στις αδυναμίες τους και σε καινούργια στοιχεία.

Τι είναι το κινέζικο management

Τι είναι το κινέζικο management

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της China International Marine Containers (CIMC) και καλύτερος Κινέζος επιχειρηματίας το 2005, εξηγεί ποιες είναι οι διάφορες πτυχές του κινεζικού μάνατζμεντ, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Πώς γίνεται πιο  παραγωγική η μέρα ενός manager

Πώς γίνεται πιο παραγωγική η μέρα ενός manager

Γιατί το επείγον δεν είναι απαραιτήτως και σημαντικό για ένα στέλεχος. Κρίσιμη η σημασία της οργάνωσης του χρόνου. Η εφαρμογή της αρχής του... Τσώρτσιλ. Πώς να καλωσορίζετε το... απρόβλεπτο.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Η προσωπικότητα και το... στυλ στην επιχείρηση

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο προϊστάμενος μιας επιχείρησης. H αξία ανάληψης της ευθύνης και της παροχής κινήτρων. Η συνεργασία, η κοινωνικότητα και το θέμα της συναισθηματικής κατανόησης.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Γιατί ο ηγέτης πρέπει να ξέρει να... ακούει

Οσο σοβαρότερα και προσεκτικότερα ακούει τους άλλους ένας ηγέτης, τόσο το καλύτερο γι’ αυτόν και την εταιρεία που διευθύνει. Ποιες τακτικές ακρόασης μπορεί να χρησιμοποιήσει.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Το DNA της καινοτομίας και η πρακτική των επιτυχημένων

Ολοι οι οργανισμοί επιθυμούν οι ηγέτες και τα στελέχη τους να διαθέτουν δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο σκέψης. Ποια είναι, όμως, τα συστατικά της πολυπόθητης αυτής ιδιότητας;

O manager και ο χειρισμός της πληροφορίας

Στην εποχή του θριάμβου της μετάδοσης πληροφοριών, τα δεδομένα της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας καλούνται να αλλάξουν άρδην. Γιατί οι πληροφορίες παραμένουν «εύθραυστες». O ρόλος του manager.

Πρακτικός οδηγός για να κερδίζετε στις... αντιπαραθέσεις

Το πνευματώδες και ανατρεπτικό βιβλίο του καθηγητή Φιλοσοφίας και Λογικής Madsen Pirie αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να βγαίνει κανείς νικητής στις απλές, καθημερινές συζητήσεις, αλλά και στις επίσημες αντιπαραθέσεις.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Η πιο μεγάλη «πρόκληση» για ένα manager

Τα χαρακτηριστικά των νικητών στις... business

Στρατηγικές επικοινωνίας για στελέχη επιχειρήσεων

Απλές συμβουλές επιτυχίας για στελέχη επιχειρήσεων

O manager και το δύσκολο έργο της... απόλυσης

Ο manager και ο φόβος των εργαζομένων στην αλλαγή

Πώς λειτουργεί με επιτυχία η ομάδα

Πωλήσεις: Ενας γάμος με... τρεις

Γιατί η εξυπηρέτηση είναι το παν για τις επιχειρήσεις

Γιατί δεν πρέπει να... διαβάλλετε την εταιρεία σας