ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Eurobank Equities: Τα εξάμηνα των G.RE.CO και οι τιμές-στόχοι

Eurobank Equities: Τα εξάμηνα των G.RE.CO και οι τιμές-στόχοι

Πώς βλέπει ο οίκος τα οικονομικά αποτελέσματα των μεγάλων εισηγμένων στον ευρύτερο χώρο των καταναλωτικών ειδών. Οι προβλέψεις για τα έσοδα και την κερδοφορία. Ποιες είναι οι συστάσεις, πού τοποθετούνται οι τιμές-στόχοι.

Τα 6+1 blue chips που προτιμούν τώρα οι αναλυτές

Τα 6+1 blue chips που προτιμούν τώρα οι αναλυτές

Πώς αποτιμώνται τώρα οι τίτλοι του FT 25 και γιατί το βασικό σενάριο παραμένει θετικό. Οι αδυναμίες των τραπεζικών μετοχών και τα έξι blue chips με τα μεγαλύτερα περιθώρια ανόδου. Τι άλλαξε στις εκτιμήσεις τους τελευταίους μήνες.

ΧΑ: Οι νέες τιμές-στόχοι των blue chips

ΧΑ: Οι νέες τιμές-στόχοι των blue chips

Τι δείχνουν οι τιμές-στόχοι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. Το αισιόδοξο σενάριο και το απαισιόδοξο σενάριο. Η ορατότητα για την Ελλάδα και τα θολά σημεία των διεθνών αγορών. Ποιες είναι τώρα οι αποτιμήσεις των μετοχών.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Θετική η Morgan Stanley για τις ελληνικές τράπεζες

Θετική η Morgan Stanley για τις ελληνικές τράπεζες

Τα περιθώρια ανόδου για τις μετοχές των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Τα οφέλη από την επαναφορά του waiver. Ποια τράπεζα αναμένεται να ευνοηθεί περισσότερο. Ο επόμενος καταλύτης από το μακροοικονομικό μέτωπο.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Eurobank Equities: Η νέα λίστα με τα top picks

Eurobank Equities: Η νέα λίστα με τα top picks

Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνονται οι μετοχές των Εθνικής, Alpha, OTE, Jumbo. Εκτός η Aegean. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις. Τα περιθώρια ανόδου των τίτλων.

UBS: Το καλό και το κακό σενάριο για τις τράπεζες

Γιατί άλλαξε στάση ο διεθνής οίκος για τις τραπεζικές μετοχές. Ποιες προϋποθέσεις θέτει για να επιτευχθούν οι τιμές στο καλό και το κακό σενάριο. Κρίσιμη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης σύντομα. Η ΕΚΤ και η επαναφορά του waiver.

JPMorgan: Πολύ αργά για να αγοράσετε ελληνικές μετοχές

Αν και είναι πιθανή η συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους, ωστόσο η οικονομική πραγματικότητα γρήγορα θα περιορίσει την ευφορία που οδήγησε στο ράλι του Γενικού Δείκτη το τελευταίο τρίμηνο, εκτιμά η JPMorgan.

Οι οκτώ μετοχές που ψηφίζουν οι αναλυτές για το β' εξάμηνο

Τα σενάρια για εισροές κεφαλαίων μετά την αξιολόγηση και οι ανησυχίες ότι το χαρτί... έχει ήδη καεί. Ποια είναι τα περιθώρια για ανοδική κίνηση, ποιες μετοχές ξεχωρίζουν οι αναλυτές. Οι τιμές-στόχοι, οι αποδόσεις και οι αποτιμήσεις.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Credit Suisse: Δεύτερο από το... τέλος σε ελκυστικότητα το ΧΑ

Ο διεθνής οίκος, με βάση επτά κριτήρια, τοποθετεί την εγχώρια αγορά μετοχών προτελευταία συγκριτικά με τις 14 σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης. Πώς συνδέεται η άνοδος του Χρηματιστηρίου με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου. Ποιο Χρηματιστήριο είναι πρώτο.

ΗSBC: Γιατί παραμένει neutral για τις ελληνικές μετοχές

Καυτό πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα λόγω των απαιτήσεων των δανειστών, βλέπει ο διεθνής οίκος. Προβλέπει ύφεση 0,3% φέτος, ανάπτυξη 1,9% το 2017 και σταθεροποίηση εταιρικών κερδών. Λιγότερο «φιλικός» ο κόσμος για τις μετοχές. Τι προβλέπει για Ευρώπη, ΗΠΑ και αναδυόμενες.

Οι επενδυτικές προτάσεις της Saxo Bank για το β’ τρίμηνο

Σε ποιους και γιατί... γυαλίζουν οι τράπεζες

Χρηματιστήριο: Τα μεγάλα φαβορί του 2016

KBW: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Eurocorp: Μικρά περιθώρια ανόδου για ΧΑ ακόμη και με συμφωνία

Επενδύσεις: Τα top picks του γερμανικού DAX

Saxo Bank: Πώς να κερδίσετε από την άνοδο του δολαρίου

Αγορές: Οι επενδυτικές ευκαιρίες του β' τριμήνου

Οκτώ επενδυτικές ιδέες από τη Saxo Bank

Wood & Co: Κόβει τις τιμές στις 4 τράπεζες