ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πού μπαίνει τώρα ο πήχης για 24 blue chips

Πού μπαίνει τώρα ο πήχης για 24 blue chips

Πώς αναπροσάρμοσαν τη «στρατηγική» τους οι αναλυτές, μετά τις αποφάσεις του Eurogroup. Με βάση ποια χαρακτηριστικά επιλέγουν εισηγμένες. Η επιστροφή των τραπεζικών μετοχών, ο ρόλος της Moody's και η επόμενη ημέρα.

«Ουδέτερη» η JP Morgan με το ελληνικό χρηματιστήριο

«Ουδέτερη» η JP Morgan με το ελληνικό χρηματιστήριο

Μικρό μέγεθος και υψηλό ρίσκο, τα δύο βασικά μειονεκτήματα της εγχώριας αγοράς έναντι των υπόλοιπων αναδυόμενων. Υπάρχει δυνατότητα για νέο ράλι, αν κλείσει γρήγορα η αξιολόγηση. Top pick ο ΟΤΕ.

Τελικά πόσο χρηματοοικονομικά αναλφάβητοι είμαστε;

Τελικά πόσο χρηματοοικονομικά αναλφάβητοι είμαστε;

Αποκαλυπτική έρευνα μεταξύ φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Οι συσχετίσεις μεταξύ φύλου, οικογενειακής κατάστασης και οι συγκρίσεις με το εξωτερικό. Η σημασία της δημιουργίας μιας νέας γενιάς ενημερωμένων πολιτών.

ΧΑ: Τα δέκα top picks που κερδίζουν στην αξιολόγηση

ΧΑ: Τα δέκα top picks που κερδίζουν στην αξιολόγηση

Οι ελληνικές μετοχές που επιλέγουν οι αναλυτές και μπορούν να ευνοηθούν τα μέγιστα από τη συγκυρία. Σε ποια στοιχεία εστιάζουν. Η προοπτική επαναξιολόγησης των ελληνικών assets.

Στην Ευρώπη το ποντάρισμα για μεγάλες αποδόσεις

Στην Ευρώπη το ποντάρισμα για μεγάλες αποδόσεις

Οι τέσσερις λόγοι που υπερτερούν οι ευρωπαϊκές μετοχές έναντι αυτών στις ΗΠΑ και ποιος είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τη γηραιά ήπειρο. Τι δείχνουν οι συγκριτικές αποτιμήσεις. Από πού μπορεί να προέλθει η... έκπληξη.

Goldman Sachs: Εχουν... δρόμο ακόμη οι ελληνικές τράπεζες

Υψηλά περιθώρια ανόδου για τις ελληνικές τράπεζες βλέπει ο αμερικανικός οίκος, σημειώνοντας όμως ότι οι προοπτικές για τον κλάδο κρίνονται από τις πολιτικές εξελίξεις. Οι τιμές-στόχοι και η προτίμηση στον τίτλο της Alpha.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι προτάσεις της Saxo Bank για το β' τρίμηνο

Η διαρκής αύξηση του χάσματος ανάμεσα στις αντιλήψεις και την πραγματικότητα για τις τιμές των αξιογράφων και τη ρευστότητα δημιουργεί ευκαιρίες για τους επενδυτές. Λανθασμένη η αποτίμηση της Ευρώπης, Τι προτείνει ο οίκος.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι για ΕΤΕ, Πειραιώς, Alpha Bank

Οι τρεις λόγοι που διατηρείται η αισιοδοξία, παρά την αβεβαιότητα και τις συνέπειες για τον κλάδο. Τι αναμένεται να δείξουν τα αποτελέσματα 4ου τριμήνου. Η σύγκριση με την ευρωζώνη και ποια τραπεζική μετοχή εμφανίζει πλεονέκτημα.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

JP Morgan: Πόσο μπορεί να ανέβει και πόσο να πέσει το ΧΑ

Ο οίκος διατηρεί τη σύσταση neutral για την ελληνική αγορά. Το καλό και το κακό σενάριο για το Χρηματιστήριο, ανάλογα με την πορεία της διαπραγμάτευσης. Ο οίκος αναμένει συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

Τα top picks της Πειραιώς Χρηματιστηριακής

Ενδεχόμενη άνοδος των τραπεζικών μετοχών θα μπορούσε να οδηγήσει το ελληνικό χρηματιστήριο στην πρώτη θέση των αποδόσεων φέτος, τονίζει η χρηματιστηριακή. «Κλειδί» η αξιολόγηση. Οι τρεις κορυφαίες επιλογές από το ΧΑ.

Αναβαθμίζει την μετοχή ΕΥΔΑΠ η IBG

Σε ελληνικές τράπεζες «στοιχηματίζει» το fund East Capital

Goldman Sachs: Αυξάνει τιμές-στόχους για Motor Oil και ΕΛΠΕ

Τα επτά top picks της Euroxx από το ΧΑ

Τα top picks της Beta από το ΧΑ

Τα επόμενα στοιχήματα στο Χρηματιστήριο

Eurobank Equities: Τα εξάμηνα των G.RE.CO και οι τιμές-στόχοι

Τα 6+1 blue chips που προτιμούν τώρα οι αναλυτές

ΧΑ: Οι νέες τιμές-στόχοι των blue chips

Θετική η Morgan Stanley για τις ελληνικές τράπεζες