ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Goldman Sachs: Αυξάνει έως 25% τις τιμές-στόχους των τραπεζών

Goldman Sachs: Αυξάνει έως 25% τις τιμές-στόχους των τραπεζών

Υψηλότερες τιμές-στόχους από 18 έως και 25% δίνει για τις ελληνικές τράπεζες ο οίκος. Σύσταση «αγοράς» για την Alpha Bank, «ουδέτερη» για Πειραιώς, Εθνική και Eurobank. Τα ανοδικά και πτωτικά ρίσκα για τις τράπεζες και ο ρόλος της πολιτικής σταθερότητας.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ

«Ψαλίδι» Morgan Stanley στην κερδοφορία των τραπεζών

«Ψαλίδι» Morgan Stanley στην κερδοφορία των τραπεζών

Μειώνει τις προβλέψεις για την κερδοφορία των τεσσάρων συστημικών τραπεζών ο οίκος. Πονοκέφαλος οι μεγάλες απομειώσεις και τα έκτακτα κόστη. Εμφανίζεται αισιόδοξος για την εκτέλεση του προϋπολογισμού και την ανάπτυξη.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Πέντε οίκοι «ξεσκονίζουν» τα stress test

Πέντε οίκοι «ξεσκονίζουν» τα stress test

Κρίσιμες λεπτομέρειες αποκαλύπτουν Credit Suisse, Morgan Stanley, Deutsche Bank, JP Morgan και Goldman Sachs. Οι νικητές και οι ηττημένοι της άσκησης προσομοίωσης. Οι αποκλίσεις, η χαμένη εμπιστοσύνη των επενδυτών και οι κίνδυνοι για bail in.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

JP Morgan: Ποιες ευρωπαϊκές τράπεζες υποβαθμίζει και γιατί

JP Morgan: Ποιες ευρωπαϊκές τράπεζες υποβαθμίζει και γιατί

Ο διεθνής οίκος τονίζει ότι η αποτίμηση των ευρωπαϊκών τραπεζών παραμένει ακριβή. Υποβαθμίζει τράπεζες του Ηνωμένου Βασίλειου, αλλά και τις Deutsche Bank, UBS. Αντίθετα αναβαθμίζει την HSBC.

Δεν βλέπει ανάκαμψη για Ελλάδα η Citi

Δεν βλέπει ανάκαμψη για Ελλάδα η Citi

Σε υποβάθμιση των εκτιμήσεων για την ελληνική οικονομία, εν μέσω αβεβαιότητας λόγω Brexit, προχωρά ο οίκος. Προβλέπει ύφεση 1,2% φέτος. Δεν αναμένεται συμφωνία με τους δανειστές πριν τα τέλη του έτους. Αμφίβολη η βιωσιμότητα του χρέους.

Credit Suisse: Το «μαλακό» και «σκληρό» Brexit

Τις συνέπειες για τις μετοχές σε Βρετανία, Ευρώπη και ΗΠΑ από πιθανή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας εξετάζει ο οίκος. Πώς θα επηρεαστεί η οικονομία και ποια είναι τα δύο πιθανά σενάρια για την πορεία που οδηγεί εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.

TAGS Ωρα της αλήθειας για Brexit, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Πειραιώς Χρηματιστηριακή: Τα top picks της ελληνικής αγοράς

Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις της Χρηματιστηριακής. Τι θεωρεί καταλύτες για την αγορά. Τέσσερις λόγους για τους οποίους μπορεί ένας επενδυτής να τοποθετηθεί στις ελληνικές τράπεζες. Γιατί προτιμά την Alpha Bank από τον κλάδο.

Τα top picks και οι τιμές-στόχοι της Euroxx για το 2016

Έξι μετοχές αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές της Euroxx. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις. Οι προβλέψεις της χρηματιστηριακής για την οικονομία. Πότε θα ανακάμψει η αγορά.

Τα top picks της Παντελάκης Χρηματιστηριακής

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μετοχικό ράλι στην ελληνική αγορά το 2016, τονίζει η χρηματιστηριακή. Ωστόσο, υπογραμμίζει, τα ρίσκα είναι υψηλά και κάποιος θα μπορούσε να δει το ποτήρι «μισοάδειο». Πώς θα ξεκινήσει ο ενάρετος κύκλος. Οι κορυφαίες μετοχικές επιλογές.

Citigroup: Παραμένει «underweight» για την Ελλάδα

Η επενδυτική τράπεζα βλέπει καλύτερες ευκαιρίες σε άλλες χώρες και περιοχές συγκριτικά με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι για τη χώρα παραμένουν πολλές προκλήσεις. Για ποια asset συστήνει overweight. Aπαισιόδοξη για τον τομέα των μετάλλων.

Οι επενδυτικές προτάσεις της Saxo Bank για το α' τρίμηνο

KBW: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Πώς είδαν οι ξένοι το αποτέλεσμα του stress test

Barclays: Πόσο απέχει η Ελλάδα από το να γίνει Αργεντινή

NBG Securities: Πώς θα παίξετε στο ΧΑ το στοίχημα της συμφωνίας

UBS: Βαθύ «κούρεμα» στις τιμές-στόχους των τραπεζών

Deutsche Bank: Δημοψήφισμα το επικρατέστερο σενάριο

Deutsche Bank: Ζημιές για τις ελληνικές τράπεζες το Q4

Wood: Οι κορυφαίες επιλογές από το ΧΑ

JP Morgan: Γιατί το Χρηματιστήριο θα είναι υψηλότερα σε 6 μήνες