ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λ. Δέδες: Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η πιστοποίηση CFA

Λ. Δέδες: Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η πιστοποίηση CFA

Τη σημασία της πιστοποίησης CFA για τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αναλύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης CFA σε συνέντευξή του. Το σχόλιο για την υπόθεση της Folli Follie.

Λούκα Κατσέλη: Δεν προστάτευσα τους κακοπληρωτές

Λούκα Κατσέλη: Δεν προστάτευσα τους κακοπληρωτές

Μύθευμα το επιχείρημα ότι ο νόμος εξέθρεψε στρατηγικούς κακοπληρωτές, τονίζει η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξή της στο Euro2day.gr. Οι τράπεζες, οι αλλαγές στο πλαίσιο και... πώς θα ξεχωρίσει η «ήρα από το στάρι».

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Χαρίτσης: H πρωτιά στην απορρόφηση φέρνει περισσότερα κονδύλια

Χαρίτσης: H πρωτιά στην απορρόφηση φέρνει περισσότερα κονδύλια

Η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα είναι δρομολογημένη και αυτό δεν αλλάζει, τονίζει o υπ. Οικονομίας στο Euro2day.gr. Απόρροια συστηματικής δουλειάς η πρόταση Κομισιόν για αυξημένα κονδύλια προς τη χώρα στο νέο προϋπολογισμό. Ποια νέα προγράμματα χρηματοδότησης ενεργοποιούνται.

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να είναι εμπροσθοβαρή τα μέτρα στο χρέος

Ντομπρόβσκις: Πρέπει να είναι εμπροσθοβαρή τα μέτρα στο χρέος

Ολες οι καυτές αποφάσεις για την Ελλάδα παραμένουν ανοικτές, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Μήνυμα για εμπροσθοβαρή μέτρα στο χρέος. Η απαίτηση να τηρηθούν οι στόχοι, η απάντηση στο ερώτημα για τη μείωση των συντάξεων και η παράμετρος «Ιταλία».

Μασούτης: Η πτώση της Μαρινόπουλος επιτάχυνε την κάθοδο στην Αθήνα

Μασούτης: Η πτώση της Μαρινόπουλος επιτάχυνε την κάθοδο στην Αθήνα

Πώς θα κινηθεί η αλυσίδα στην αγορά των τεσσάρων εκατομμυρίων καταναλωτών περιγράφει στο Euro2day.gr o διευθυντής marketing της Μασούτης, Σταμάτης Δαυίδ. Οι στόχοι για περαιτέρω ανάπτυξη εντός Αττικής.

TAGS ΕΜΠΟΡΙΟ

Γ. Οικονόμου: Τι χρειάζεται η Ελλάδα της επόμενης ημέρας

Η απουσία αληθινής αστικής τάξης και η ταύτιση της πολιτικής πότε με τον λαϊκισμό και πότε με τον ελιτισμό είναι οι μεγάλες στρεβλώσεις, σύμφωνα με τον Γ. Οικονόμου. Οι αλλαγές που απαιτούνται στην πολιτική και την παιδεία. Η ανάπτυξη και ο ρόλος του δημογραφικού.

Dimand: Πιστεύουμε στην προοπτική του ελληνικού real estate

Η EBRD μάς εμπιστεύθηκε να συμπράξουμε σε έργα real εstate αρχικού κόστους 250 εκατ. ευρώ, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Dimand, Δ. Ανδριόπουλος. To project στο Eλληνικό θα προσφέρει οφέλη στην οικονομία για 20 χρόνια, υπογραμμίζει.

Λ. Κρέτσος: Η χώρα αποκτά νέα εικόνα με μεταρρυθμίσεις και αλλαγές

Τους στόχους του στρατηγικού σχεδίου για την Εθνική Επικοινωνιακή Πολιτική αναλύει ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Euro2day.gr. Οι παρεμβάσεις και τα κίνητρα για προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών. Το νέο τοπίο στα ΜΜΕ και το τέλος της «ευγενικής χορηγίας» στη διαπλοκή. Τι αλλάζει σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο.

Ρ. Αικατερινάρη: Θα προσθέσουμε αξία στις επιχειρήσεις του δημοσίου

«Πιστεύω στις δυνατότητες των δημόσιων επιχειρήσεων» δηλώνει η επικεφαλής του Υπερταμείου, σε συνέντευξή της στο Euro2day.gr. Τα στρατηγικά σχέδια και οι αξιολογήσεις των διοικήσεων των ΔΕΚΟ. Τι θα γίνει με το προσωπικό.

Nτ. Κον-Μπεντίτ: Γιατί λατρεύω το ποδόσφαιρο

Ο πρωτεργάτης του Μάη του 1968 μιλάει για όλα και κυρίως το ποδόσφαιρο, που είναι και το θέμα του νέου του βιβλίου, το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες. Το ταξίδι που δεν θα κάνει στη Ρωσία και η λύση για την Ευρώπη.

Γεωργόπουλος (Πειραιώς): Οι επιλογές για tailor made επενδύσεις

Ευθυμιάδης: Ο αγροτικός τομέας μπορεί να θρέψει την ανάκαμψη

Τραπεζικά προϊόντα με την τελευταία λέξη... της μόδας!

Θ. Σαρανταένας: Οι νέες τάσεις στο μάρκετινγκ επιχειρήσεων

Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λατρεύει τους φόρους και το μεγάλο Δημόσιο

«Πλήγμα για Ελλάδα η ευρωεντολή για μείωση κατανάλωσης καυσίμων»

baresquare: Η ελληνική startup με τους πολυεθνικούς πελάτες

Claquin: Μας εξέπληξαν ευχάριστα οι ελληνικές startups

Γ. Τσίπρας: Αναπτυξιακό σχέδιο για να μη γυρίσουμε «στα ίδια»

Βερνίκος: Ναυτιλία και τουρισμός δεν χρειάζονται κομματοκρατία