ΠΡΟΣΩΠΑ

Τι πραγματικά λείπει από το ελληνικό χρηματιστήριο

Τι πραγματικά λείπει από το ελληνικό χρηματιστήριο

Αρνητικό στοιχείο για την εγχώρια αγορά η σχεδόν απόλυτη αδράνεια στις εισαγωγές νέων εταιρειών. Γιατί τους χρειάζεται η αγορά και τι συνέβη μετά το 2008 στο αμερικανικό Χρηματιστήριο. Γράφει ο Ν. Γεωργιάδης.

Το ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές από τον… πληθωρισμό

Το ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές από τον… πληθωρισμό

Αποτελεί ο πληθωρισμός μια υπό διαμόρφωση απειλή για τις αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών; Οι επιδράσεις από τις διεθνείς αγορές. Γράφει ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της VRS.

Ο Τραμπ θα αρχίσει να θυμίζει... Νixon

Ο Τραμπ θα αρχίσει να θυμίζει... Νixon

Οι οικονομικές πολιτικές του Τραμπ είναι προβληματικές, και η προσέγγιση στην απασχόληση εσφαλμένη. Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ και η αλλαγή που... δεν είναι αλλαγή. Γράφει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Saxo Bank.

Jakobsen: Πώς θα πιέσει το δολάριο ο Τραμπ

Jakobsen: Πώς θα πιέσει το δολάριο ο Τραμπ

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Τραμπ έχει ως πρότυπο τον Νίξον, σχολιάζει ο οικονομολόγος της Saxo Bank. Γιατί ο νέος «πλανητάρχης» δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει πολιτική πιέσεων στο δολάριο.

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Από τις έντονες φήμες για την πολιτική Τραμπ έως τα υπαρξιακά ερωτήματα της ΕΕ, εν μέσω γεμάτου εκλογικού ημερολογίου, οι επενδυτές συναλλάγματος έχουν στα χέρια τους μια πραγματική λίστα με καυτά ερωτήματα για το 2017.

Μετοχές που αυξάνουν επί δεκαετίες το μέρισμα

Αναλυτικός πίνακας 18 μετοχών για τους οπαδούς των μερισματικών αποδόσεων. Εταιρείες που για πενήντα και πλέον έτη αυξάνουν συνεχώς τα διανεμόμενα μερίσματά τους. Η περίπτωση των ETFs.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν ασφαλιστείτε

Χρήσιμες συμβουλές προς υποψήφιους πελάτες του ασφαλιστικού κλάδου, πριν από την υπογραφή συμβολαίου. Η σημασία της επιλογής ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και εταιρείας. Γράφει ο Δ. Φαραντούρης.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Πολυχρονίου: Οι προοπτικές του ΧΑ το 2017

Θετικό κλείσιμο αξιολόγησης και σταθερό πολιτικό κλίμα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την καλλιέργεια προσδοκιών όσον αφορά στην πορεία του ΧΑ, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ. Οι προοπτικές που διαφαίνονται για το 2017.

Stock picking επιλέγουν και φέτος οι αναλυτές

Γιατί παραμένει χαμηλή η ορατότητα για το 2017. Ποιες μετοχές συγκεντρώνουν ενδιαφέρον. Γράφουν οι Απ. Μάνθος, Λ. Παπαϊωάννου, Π. Στεριώτης, Δημ Τζάνας, Μ. Χατζηδάκης.

Σε ποιες τιμές κλείνουν τα ντιλ σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι δείκτες που χρησιμοποιούνται στην εγχώρια αγορά για την αποτίμηση των συμφωνιών. Πού κυμαίνονται σε σύγκριση με το διεθνές περιβάλλον. Ποιος εγχώριος κλάδος πληρώνει premium. Γράφει ο Ν. Γεωργιάδης.

Saxo: Τα καλά και τα κακά νέα για τις οικονομίες

Οι προοπτικές των πολύτιμων μετάλλων το 2017

Φέγγος: Πώς θα ανακάμψει η ελληνική κεφαλαιαγορά

Οι 10 «ακραίες Προβλέψεις» της Saxo Bank για το 2017

Γιατί οι ευρωαγορές γύρισαν την πλάτη στα ρεκόρ

Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει η Κλίντον

Η αυστηρή εποπτεία αλλάζει το χάρτη των επενδύσεων

Jakobsen: Η νίκη Τραμπ σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο

Πώς θα κινηθεί η Wall Street την επομένη της κάλπης

Jakobsen: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από τις εκλογές στις ΗΠΑ