ΠΡΟΣΩΠΑ

Πού κρύβονται οι αποδόσεις στις διεθνείς αγορές

Πού κρύβονται οι αποδόσεις στις διεθνείς αγορές

Υπεραπόδοση για τις εταιρείς του αμυντικού κλάδου προβλέπει ο επικεφαλής στρατηγικής μετοχών της Saxo Bank. Εκτιμά σταθεροποιητικές τάσεις για το πετρέλαιο. Γιατί «ψηφίζει» υπέρ των ευρωπαικών μετοχών.

Τέσσερις τρόποι να βρείτε πόσο αξίζει ένα ξενοδοχείο!

Τέσσερις τρόποι να βρείτε πόσο αξίζει ένα ξενοδοχείο!

Η μεγάλη απόσταση μεταξύ των απαιτήσεων από την πλευρά του πωλητή και της προσφοράς του αγοραστή φρενάρει τις συμφωνίες στον κλάδο. Πώς μπορεί να βρεθεί η πραγματική αξία. Γράφει ο Αλ. Σφαρνάς

Αναστασόπουλος (AGT): Ετσι ξεπεράσαμε την κρίση

Αναστασόπουλος (AGT): Ετσι ξεπεράσαμε την κρίση

Τα τρία συστατικά της επιτυχίας της τεχνικής εταιρίας AGT Group αναλύει σε συνέντευξή του ο συνιδρυτής και κύριος μέτοχος του ομίλου, Νίκος Αναστασόπουλος. Advertorial.

Τι πραγματικά λείπει από το ελληνικό χρηματιστήριο

Τι πραγματικά λείπει από το ελληνικό χρηματιστήριο

Αρνητικό στοιχείο για την εγχώρια αγορά η σχεδόν απόλυτη αδράνεια στις εισαγωγές νέων εταιρειών. Γιατί τους χρειάζεται η αγορά και τι συνέβη μετά το 2008 στο αμερικανικό Χρηματιστήριο. Γράφει ο Ν. Γεωργιάδης.

Το ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές από τον… πληθωρισμό

Το ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές από τον… πληθωρισμό

Αποτελεί ο πληθωρισμός μια υπό διαμόρφωση απειλή για τις αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών; Οι επιδράσεις από τις διεθνείς αγορές. Γράφει ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της VRS.

Ο Τραμπ θα αρχίσει να θυμίζει... Νixon

Οι οικονομικές πολιτικές του Τραμπ είναι προβληματικές, και η προσέγγιση στην απασχόληση εσφαλμένη. Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ και η αλλαγή που... δεν είναι αλλαγή. Γράφει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Saxo Bank.

Jakobsen: Πώς θα πιέσει το δολάριο ο Τραμπ

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Τραμπ έχει ως πρότυπο τον Νίξον, σχολιάζει ο οικονομολόγος της Saxo Bank. Γιατί ο νέος «πλανητάρχης» δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει πολιτική πιέσεων στο δολάριο.

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Από τις έντονες φήμες για την πολιτική Τραμπ έως τα υπαρξιακά ερωτήματα της ΕΕ, εν μέσω γεμάτου εκλογικού ημερολογίου, οι επενδυτές συναλλάγματος έχουν στα χέρια τους μια πραγματική λίστα με καυτά ερωτήματα για το 2017.

Μετοχές που αυξάνουν επί δεκαετίες το μέρισμα

Αναλυτικός πίνακας 18 μετοχών για τους οπαδούς των μερισματικών αποδόσεων. Εταιρείες που για πενήντα και πλέον έτη αυξάνουν συνεχώς τα διανεμόμενα μερίσματά τους. Η περίπτωση των ETFs.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν ασφαλιστείτε

Χρήσιμες συμβουλές προς υποψήφιους πελάτες του ασφαλιστικού κλάδου, πριν από την υπογραφή συμβολαίου. Η σημασία της επιλογής ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και εταιρείας. Γράφει ο Δ. Φαραντούρης.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Πολυχρονίου: Οι προοπτικές του ΧΑ το 2017

Stock picking επιλέγουν και φέτος οι αναλυτές

Σε ποιες τιμές κλείνουν τα ντιλ σε Ελλάδα και εξωτερικό

Saxo: Τα καλά και τα κακά νέα για τις οικονομίες

Οι προοπτικές των πολύτιμων μετάλλων το 2017

Φέγγος: Πώς θα ανακάμψει η ελληνική κεφαλαιαγορά

Οι 10 «ακραίες Προβλέψεις» της Saxo Bank για το 2017

Γιατί οι ευρωαγορές γύρισαν την πλάτη στα ρεκόρ

Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει η Κλίντον

Η αυστηρή εποπτεία αλλάζει το χάρτη των επενδύσεων