ΠΡΟΣΩΠΑ

Το plan Β για επικερδές χαρτοφυλάκιο

Το plan Β για επικερδές χαρτοφυλάκιο

Γιατί τα κλασικά χρηματοοικονομικά μοντέλα δεν αρκούν στη σύγχρονη ανάλυση των επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Η «πυραμίδα» του Maslow και πού οδηγεί τους επενδυτές. Γράφει η Δήμητρα Αγγελάκη της Nuntius ΑΧΕΠΕΥ.

Dembik: Γιατί το δολάριο παραμένει... Βασιλιάς

Dembik: Γιατί το δολάριο παραμένει... Βασιλιάς

Το ευρώ δεν έχει κατορθώσει να πείσει τους επενδυτές κυρίως λόγω της έλλειψης πολιτικής ενοποίησης, σύμφωνα με τον αναλυτή της Saxo. Yψηλός ο κίνδυνος παραπομπής του Τραμπ σε δίκη. Ανοδικά θα κινηθεί η ανάπτυξη στην ευρωζώνη.

Σαρδελής: Το κοινωνικό έργο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σαρδελής: Το κοινωνικό έργο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η πρωτοκαθεδρία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην εγχώρια αγορά είναι το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης πορείας, τονίζει ο Πρόεδρος της εταιρείας, Χρ. Σαρδελής. Οι μελλοντικοί σχεδιασμοί της εταιρείας.

Κωνσταντάς: Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία

Κωνσταντάς: Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία

Τα ισχυρά μεγέθη της Εθνικής Ασφαλιστικής διασφαλίζουν την ικανότητα της εταιρίας να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών και τις προκλήσεις, τονίζει ο αναπληρωτής CEO. Η αύξηση παραγωγής και η εκτίναξη του bancassurance.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Χασάπης (Eurobank): Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...

Χασάπης (Eurobank): Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...

Την πρωτοβουλία της Eurobank Go International - Go In Crete, για τη στήριξη των ελληνικών εξαγωγών, αναλύει σε άρθρο του ο γενικός διευθυντής της τράπεζας. Τα deals που έκλεισαν, η αναγκαία στροφή των εταιριών στην εξωστρέφεια και οι ευκαιρίες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Jakobsen (Saxo): Το τέλος του ευρωπαϊκού ράλι

Η μεγαλύτερη πιθανή απειλή για την Ευρώπη δεν είναι η Γαλλία αλλά η Ιταλία, σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο της Saxo. Η νίκη Μακρόν εξασφαλίζει στη Γαλλία χρόνο για μεταρρυθμίσεις, ωστόσο το κύμα λαϊκισμού παραμένει ισχυρό.

Το καλοκαίρι κρύβει παγίδες για τις αγορές

Γιατί ενδέχεται να επιβεβαιωθεί και φέτος το χρηματιστηριακό ρητό που προτείνει κλείσιμο θέσεων το Μάιο και επιστροφή στις αγορές το φθινόπωρο. Τα Trumponomics, η πορεία των αγορών και οι καταλύτες. Γράφει ο Γ. Λαγαρίας.

Πού κρύβονται οι αποδόσεις στις διεθνείς αγορές

Υπεραπόδοση για τις εταιρείς του αμυντικού κλάδου προβλέπει ο επικεφαλής στρατηγικής μετοχών της Saxo Bank. Εκτιμά σταθεροποιητικές τάσεις για το πετρέλαιο. Γιατί «ψηφίζει» υπέρ των ευρωπαικών μετοχών.

Τέσσερις τρόποι να βρείτε πόσο αξίζει ένα ξενοδοχείο!

Η μεγάλη απόσταση μεταξύ των απαιτήσεων από την πλευρά του πωλητή και της προσφοράς του αγοραστή φρενάρει τις συμφωνίες στον κλάδο. Πώς μπορεί να βρεθεί η πραγματική αξία. Γράφει ο Αλ. Σφαρνάς

Αναστασόπουλος (AGT): Ετσι ξεπεράσαμε την κρίση

Τα τρία συστατικά της επιτυχίας της τεχνικής εταιρίας AGT Group αναλύει σε συνέντευξή του ο συνιδρυτής και κύριος μέτοχος του ομίλου, Νίκος Αναστασόπουλος. Advertorial.

Τι πραγματικά λείπει από το ελληνικό χρηματιστήριο

Το ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές από τον… πληθωρισμό

Ο Τραμπ θα αρχίσει να θυμίζει... Νixon

Jakobsen: Πώς θα πιέσει το δολάριο ο Τραμπ

Saxo Bank: Πώς θα κινηθούν τα νομίσματα το α' τρίμηνο

Μετοχές που αυξάνουν επί δεκαετίες το μέρισμα

Τι πρέπει να προσέξετε πριν ασφαλιστείτε

Πολυχρονίου: Οι προοπτικές του ΧΑ το 2017

Stock picking επιλέγουν και φέτος οι αναλυτές

Σε ποιες τιμές κλείνουν τα ντιλ σε Ελλάδα και εξωτερικό