Σχόλιο Αγοράς Εύρεση Συμβόλου Real Time ΧΑ Στατιστικά Όλο το Ταμπλό Πακέτα Πράξεις Κεφαλαιοποιήσεις Ανακοινώσεις
Σχόλιο Αγοράς Futures Δεικτών Options Δεικτών Futures Μετοχών Options Μετοχών
NewswireΟικονομίαΑγοράΚόσμοςΕπίκαιραΕπιχειρήσεις
Σε 1' Λεπτό ΗΠΑΕυρώπηΑσίαΧρήμαΕμπορεύματαΙσοτιμίες
ΠρόσωπαΝέα/ΧρήμαΟδηγός ΑγοράςΕισαγωγές ΧΑΑμοιβαίαΑναλύσεις
My Stocks Alerts Χαρτοφυλάκια Γραφήματα Ιδέες Ημέρας Λογ. Καταστάσεις RSS
Dr. MoneyΑπόψειςΣυνεντεύξειςΦάκελοιΘέματαΕπισκόπηση ΤύπουΕγερτήριο Ατζέντα
ΧαμαιλέωνΕκηβόλοςNew DealΣτρατηγικός Αναλυτής
Τελ. ενημ.: 02/09/2014 - 02:00

Σύμβουλος Στουρνάρα στην ΤτΕ ο Χρ. Χατζηεμμανουήλ

Θα συμβουλεύει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα για θέματα εποπτείας του τραπεζικού συστήματος.

συνέχεια(00:16 2/9/2014)

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο οι Παπανδρεΐκοί

Αποδοκιμασίες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αποθέωση του Γιώργου Παπανδρέου. Απών ο Κώστας Σημίτης, παρόντες όλοι οι βουλευτές και τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ανανέωση του ραντεβού στη μεθαυριανή επίσημη εκδήλωση για τα 40 χρόνια ζωής του κόμματος.

συνέχεια(21:41 1/9/2014)

ΕΝΦΙΑ: Έκπτωση για ξενοίκιαστα, μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Τροπολογία που θα περιλαμβάνει διάταξη για εκπτώσεις στο φόρο που θα επιβαρύνει τα ξενοίκιαστα και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα προωθεί η κυβέρνηση. Η έκπτωση θα παρέχεται υπό προϋποθέσεις. Αναμένεται να κυμανθεί στα επίπεδα του 20%.

συνέχεια(21:10 1/9/2014)

Χαρδούβελης: Στόχος στο Παρίσι να αυξήσουμε την αξιοπιστία μας

Μπορούμε να πετύχουμε πολλά αν ενισχύσουμε την αξιοπιστία μας τόνισε ο Γκ. Χαρδούβελης. Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν βάζει κόκκινες γραμμές με την τρόικα, αφού οι εκπρόσωποι των δανειστών μπορούν να συζητήσουν μόνο για το μνημόνιο. Πριν την Παρασκευή οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

συνέχεια(20:12 1/9/2014)

Ο'Κόνορ: Η βιωσιμότητα του χρέους δεν θα εξεταστεί στο Παρίσι

Ο Σάιμον Ο΄Κόνορ υπογράμμισε ότι στόχος των συζητήσεων στο Παρίσι δεν είναι να εξεταστούν το πως θα καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας μετά το 2014 ή να εξεταστούν ζητήματα που άπτονται της βιωσιμότητας του χρέους.

συνέχεια(16:36 1/9/2014)

ΣΕΒ: Επτά προτάσεις για ενίσχυση απασχόλησης

Η μείωση του μισθολογικού κόστους, οι σχεδιασμός εξειδικευμένων δράσεων ανά κατηγορία ανέργων, η δημιουργία νέου πλαισίου για την εργασιακή εμπειρία - μαθητεία και η ουσιαστική σύνδεση πανεπιστημίων με επιχειρήσεων περιλαμβάνονται στις προτάσεις του συνδέσμου

συνέχεια(16:19 1/9/2014)

ΕΒΕΑ: Το Σεπτέμβριο οι αιτήσεις για ένταξη στην θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας

Στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας (ΘΕΑ) θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για χρονικό διάστημα ως 18 μηνών, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης.

συνέχεια(15:51 1/9/2014)

Τσίπρας: Η αύξηση του τουρισμού να διαχυθεί στην πραγματική οικονομία

Μετά από συνάντηση με το προεδρείο του ΣΕΤΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι στο στρατηγικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό, προτεραιότητα είναι η ανασύνθεση του τουριστικού προϊόντος.

συνέχεια(15:30 1/9/2014)

Xαρδούβελης: Η κυβέρνηση δεν βάζει «κόκκινες γραμμές» με την τρόικα

"Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι οι αντισυμβαλλόμενοι, πρόκειται για στελέχη του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της ΕΚΤ. Μπορούν να μιλήσουν μόνο για το μνημόνιο.", δήλωσε ο υπουργός οικονομικών. Η βιωσιμότητα του χρέους δεν θα εξεταστεί δήλωσε ο Σ. Ο΄Κόνορ.

συνέχεια(14:46 1/9/2014)

Εξαγωγείς: Προσδοκίες για άνοδο των διεθνών πωλήσεων

Η ενεργοποίηση του Αναπτυξιακού Ταμείου, η προώθηση της δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας, η μετάβαση σε χαμηλότερους ενιαίους φορολογικούς συντελεστές και η επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων μπορούν να δώσουν ανάσες εκτιμά ο ΠΣΕ.

συνέχεια(14:20 1/9/2014)

ΥΠΟΙΚ: Νέα επιτροπή για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων

Νέα 40μελής επιτροπή αναλαμβάνει να καταγράψει τα επαγγέλματα, ποια από αυτά απελευθερώθηκαν, να καταγράψει εάν υπάρχουν εμπόδια στο άνοιγμά τους και να προτείνει νέο γύρο για το άνοιγμά τους...

συνέχεια(14:19 1/9/2014)

Μηταράκης: Νομοσχέδιο για διευκόλυνση των εξαγωγών

Το νομοσχέδιο για απλοποίηση των απαιτούμενων διαδικασιών για τις εξαγωγικές δραστηριότητες παρουσίασε το πρωί το υπουργείο Ανάπτυξης. Αυξήθηκε Νομοσχέδιο για τις εξαγωγές ομοσχέδιο για τις εξαγωγές – Αύξηση 23% όγκου πωλήσεων στις εξαγωγές ροδάκινων

συνέχεια(14:12 1/9/2014)

Βρούτσης: Δέκα δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας

Κορυφαία προτεραιότητα η στήριξη της απασχόλησης και η καταπολέμηση της εργασίας, τόνισε ο Γ. Βρούτσης. Ποιες δράσεις "τρέχουν", ποιες ενεργοποιούνται άμεσα. Ανάγκη για μόνιμο μηχανισμό διάγνωσης. Τι ζήτησε η ΓΣΕΕ.

συνέχεια(13:57 1/9/2014)

Τα νέα ευρήματα στην Αμφίπολη και η αγωνία Λαζαρίδη για τις ανασκαφές

Στο φως έρχονται κάθε μέρα νέες εντυπωσιακές εικόνες από τον τάφο της Αμφίπολης. Πώς οι κατασκευαστές του προσπαθούσαν να σφραγίσουν το μνημείο και να το προστατεύσουν από αρχαιοκάπηλους. Γιατί ο Δημήτρης Λαζαρίδης είχε από χρόνια καταλάβει ότι κρύβεται κάτι σπουδαίο.

συνέχεια(13:39 1/9/2014)

Ο Μιχάλης Χειμώνας νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ

Καθήκοντα γενικού διευθυντή του ΣΦΕΕ αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Μιχάλης Χειμωνάς.

συνέχεια(13:34 1/9/2014)

Η παρουσία του ΕΒΕΘ στην 79η ΔΕΘ

Στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» έναντι της εισόδου Πλ. Σιντριβανιού θα συμμετάσχουν 45 επιχειρήσεις, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

συνέχεια(13:12 1/9/2014)

Παπαδημούλης: Ερώτηση σε Ντράγκι για τράπεζες και TLTROs

Πώς θα μπορέσουν οι ελληνικές τράπεζες να αξιοποιήσουν τα προγράμματα ρευστότητας της ΕΚΤ ρωτά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης τον επικεφαλής της ΕΚΤ. Ζητά αλλαγές στους κανόνες ενεχύρων ή νέα εξαίρεση των τραπεζών.

συνέχεια(13:09 1/9/2014)

Πράσινο φως για την Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Ηλείας

Στο έργο επενδύονται περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ, στα επόμενα δύο χρόνια. Περίπου 17 εκατ. με χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα με ιδιωτική χρηματοδότηση. Επιπλέον διατίθενται άλλα 12 εκατ. ευρώ εκτός του έργου ΣΔΙΤ, για την κατασκευή του ΧΥΤΥ με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.

συνέχεια(13:02 1/9/2014)

Κούρταλης: Εξαίρεση βιομηχανικών ακινήτων από τον ΕΝΦΙΑ

Την εξαίρεση των βιομηχανικών ακινήτων από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ ζητά με επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ Ελευθέριος Κούρταλης.

συνέχεια(12:55 1/9/2014)

ΝΟΖ (Γερμανία): Η Ελλάδα θέλει να ξεφορτωθεί σύντομα την τρόικα

Οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να απαλλαγεί από την Τρόικα βρίσκεται στο επίκεντρο της σημερινής επισκόπησης. «Θέλουμε να κυβερνήσουμε», δηλώνει την ίδια ώρα ο Στ. Θεοδωράκης στο Spiegel.

συνέχεια(12:49 1/9/2014)
euro2day.gr

© 2001 – 2014 MEDIA2DAY