Σχόλιο Αγοράς Εύρεση Συμβόλου Real Time ΧΑ Real Time ΧΠΑ Στατιστικά Όλο το Ταμπλό Πακέτα Πράξεις Κεφαλαιοποιήσεις Ανακοινώσεις
Σχόλιο Αγοράς Real Time ΧΠΑ Futures Δεικτών Options Δεικτών Futures Μετοχών Options Μετοχών
NewswireΟικονομίαΑγοράΚόσμοςΕπίκαιραΕπιχειρήσεις
Σε 1' Λεπτό ΗΠΑΕυρώπηΑσίαΧρήμαΕμπορεύματαΙσοτιμίες
ΠρόσωπαΝέα/ΧρήμαΟδηγός ΑγοράςΕισαγωγές ΧΑΑμοιβαίαΑναλύσεις
My Stocks Alerts Χαρτοφυλάκια Γραφήματα Ιδέες Ημέρας Λογ. Καταστάσεις RSS
Dr. MoneyΑπόψειςΣυνεντεύξειςΦάκελοιΘέματαΕπισκόπηση ΤύπουΕγερτήριο Ατζέντα
ΧαμαιλέωνΕκηβόλοςNew DealΣτρατηγικός Αναλυτής
Τελ. ενημ.: 30/07/2015 - 13:02

Αύξηση 2% στην παραγωγή πλαστικών ειδών συσκευασίας το 2014

Μετά από μια πενταετία συνεχούς υποχώρησης, το 2014 η εγχώρια παραγωγή ειδών συσκευασίας εμφάνισε αύξηση της τάξης του 2% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, όπως προκύπτει από πρόσφατη μελέτη της ICAP Group.

συνέχεια(12:30 30/7/2015)

Τσίπρας στην ΚΕ: Δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική

Είχαμε την επιλογή δύσκολου συμβιβασμού ή άτακτης χρεοκοπίας που θα έπληττε κυρίως τα λαϊκά στρώματα, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Οποιος είχε καλύτερες λύσεις, να τις παρουσιάσει και να τις τεκμηριώσει. Θα δώσουμε μάχες για ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, ΑΔΜΗΕ, εργασιακά.

συνέχεια(12:25 30/7/2015)

Γεροβασίλη: Πρώτα η συμφωνία, μετά η ενότητα του κόμματος

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα εκλογών η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε πως δεν αποτελούν στόχο της κυβέρνησης, αλλά αν χρειαστεί θα εξεταστούν στο προσεχές μέλλον.

συνέχεια(12:10 30/7/2015)

Πτώση 5,7% στις τιμές παραγωγού της βιομηχανίας τον Ιούνιο

Μείωση 5,7% εμφάνισαν οι τιμές παραγωγού στη Βιομηχανία τον Ιούνιο, έναντι του αντίστοιχου μήνα του προηγούμενου έτους, ενώ μικρότερη υποχώρηση, κατά 0,7%, σημείωσαν σε σχέση με αυτές του Μαΐου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

συνέχεια(12:09 30/7/2015)

Βαρεμένος: «Ό,τι γίνει να γίνει γρήγορα»

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου δεν έχουμε πολλές επιλογές. Υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Ελλάδα είναι χώρα της ευρωζώνης και θέλουν να πλανάται από πάνω της το φάντασμα του Grexit», δήλωσε ο Γ. Βαρεμένος.

συνέχεια(12:01 30/7/2015)

Ντίξον: Ο Τσίπρας πρέπει να σχηματίσει μια σταθερή και αξιόπιστη κυβέρνηση

Εάν ο Τσίπρας εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, θα υπάρξει μια συμφωνία απομείωσης του χρέους, όχι με τη μορφή του «κουρέματος», αλλά με μειωμένα επιτόκια και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Και παρόλο που δεν θα είναι «κούρεμα», θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό, τονίζει ο Χ. Ντίξον.

συνέχεια(11:45 30/7/2015)

Εκπτώσεις στις χρεώσεις των κοντέινερς ζητά το ΕΒΕΘ

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στον εκτελωνισμό προϊόντων λόγω των capital controls αναδεικνύει το ΕΒΕΘ, το οποίο με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΟΛΘ ζητά εκπτώσεις στις χρεώσεις παραμονής των κοντέινερς στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

συνέχεια(11:37 30/7/2015)

Bild: Ο Τσίπρας παίζει πάλι παιχνίδια

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση αποκρύπτει σημαντικά στοιχεία ώστε οι συζητήσεις με την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ να μην σημειώνουν πρόοδο.

συνέχεια(10:44 30/7/2015)

Πράσινο φως από το ΔΝΤ για συμμετοχή σε ένα τρίτο ελληνικό πρόγραμμα

H απόφαση ελήφθη χθες ύστερα από πάνω από δύο ώρες συζήτηση, κατά την οποία και οι 24 εκτελεστικοί διευθυντές του συμβουλίου συμφώνησαν στη συνέχιση της δανειοδοτικής συνεισφοράς του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

συνέχεια(09:11 30/7/2015)

Αριστερή Πλατφόρμα: Οι θεσμοί υπαγορεύουν διόρθωση ψηφισμένων νόμων

Οι θεσμοί υπαγορεύουν εγγράφως ποιο ακριβώς θα είναι το περιεχόμενο που θα έχουν οι εγκύκλιοι και οι υπουργικές αποφάσεις που πρέπει να εκδοθούν σε εφαρμογή των νόμων, υποστηρίζει η Αριστερή Πλατφόρμα.

συνέχεια(08:38 30/7/2015)

Το διπλό στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας

Η επιχείρηση - συσπείρωση του χώρου της Κεντροδεξιάς και το άνοιγμα (η επιστροφή) στην κοινωνία, με φόντο τις πιθανές κάλπες. Ο «πολιτισμός της καθημερινότητας» και η «επανάσταση του αυτονόητου». Καθοριστικός, κατά τη Συγγρού, ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ.

συνέχεια(08:31 30/7/2015)

Κορκίδης: Με το σταγονόμετρο οι εγκρίσεις για εισαγωγές

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κάνει λόγο για "κοροϊδία" των επιχειρήσεων που έχουν υποβάλει αιτήματα για εισαγωγές και κατηγόρησε τις τράπεζες για συστηματική κωλυσιεργία.

συνέχεια(08:30 30/7/2015)

Η ώρα της κρίσης για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Κεντρική Επιτροπή αποφασίζει σήμερα για συνέδριο ή εσωκομματικό δημοψήφισμα. Προς τα πού γέρνει η πλειοψηφία. "Προσπαθήσαμε να γίνουμε ενιαίο κόμμα από κόμμα των τάσεων, αλλά δεν το καταφέραμε", ομολόγησε ο Τσίπρας. Αποφασισμένη για ρήξη η Αριστερή Πλατφόρμα.

συνέχεια(07:50 30/7/2015)

Φορολογικά αντίβαρα για αγρότες ψάχνει η κυβέρνηση

Σενάρια για διεύρυνση των εκπιπτουσών δαπανών ώστε να μειωθούν τα φορολογητέα κέρδη. Στο τραπέζι και γενικό αφορολόγητο για όλους με αποδείξεις οι οποίες θα χτίζονται με πληρωμές με πλαστικό χρήμα.

συνέχεια(07:50 30/7/2015)

Διαπραγμάτευση με τo βλέμμα στα εσωκομματικά

Τα ραντεβού των τεχνικών κλιμακίων και τα καυτά μέτωπα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η αποδοχή της ιδιοκτησίας του προγράμματος από την κυβέρνηση καθοριστικό στοιχείο για τη συμφωνία. Στο επίκεντρο και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

συνέχεια(07:49 30/7/2015)

Οι επιχειρήσεις τρέμουν ακόμη το... Grexit!

Εντείνεται ο προβληματισμός για το πώς τελικά η ελληνική οικονομία θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, καθώς οι επιπτώσεις από το κλείσιμο των τραπεζών αναδεικνύονται ολοένα και μεγαλύτερες. Ζητείται η άμεση και αποτελεσματική στάση των πολιτικών.

συνέχεια(07:49 30/7/2015)

Πτώση 40%-70% στην ένδυση μετά τα capital controls

Τον κίνδυνο να χάσουν την περίοδο δειγματισμών νέων συλλογών στις ξένες αγορές, ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις παραγγελίες και τις εξαγωγές, υπογραμμίζουν οι επιχειρήσεις ένδυσης. Ζητούν άμεση στήριξη και πληρωμή οφειλών του δημοσίου.

συνέχεια(07:47 30/7/2015)

Ιστορικά χαμηλά στην παραγωγή ρωσικού αερίου

Μειώνεται η ζήτηση για το ρωσικό φυσικό αέριο. Ωστόσο, οι ρώσοι διατηρούν "ζωντανά" μεγάλα projects όπως και ο αγωγός Turkish Stream και τα ερωτηματικά για την υλοποίηση. Ο ρόλος της Ουκρανίας στο παιχνίδι ισχύος μεταξύ Δύσης και Ρωσίας.

συνέχεια(07:46 30/7/2015)

Τέσσερις τομείς στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους θεσμούς

Με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ασχολήθηκε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής. Στα ενεργειακά, τις αδειοδοτήσεις, φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα επικεντρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια. Αύριο η Βελκουλέσκου.

συνέχεια(20:16 29/7/2015)

ΝΔ: Ο Τσίπρας συνέχισε τα ψέματα

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να κάνει το εσωτερικό πρόβλημα του κόμματός του μείζον πρόβλημα για όλη τη χώρα, υπογράμμισε ο Κ. Καραγκούνης σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα.

συνέχεια(19:43 29/7/2015)
euro2day.gr

© 2001 – 2015 MEDIA2DAY