ΦΑΚΕΛΟΙ

Stratfor: Πώς θα παιχτεί η παρτίδα ΗΠΑ- Ρωσίας στην Ουκρανία

Stratfor: Πώς θα παιχτεί η παρτίδα ΗΠΑ- Ρωσίας στην Ουκρανία

Πώς η Ρωσία πήρε πλεονέκτημα και ποια είναι η στρατηγική των ΗΠΑ. Το πραγματικό διακύβευμα, η ευρωπαϊκή αμηχανία και τα όρια αντοχών του Κιέβου. Πώς εμπλέκονται οι γειτονικές χώρες. Οι προβλέψεις του think tank για το β’ τρίμηνο.

Stratfor: Τα γεωπολιτικά «στοιχήματα» του 2014

Stratfor: Τα γεωπολιτικά «στοιχήματα» του 2014

Θα παραμείνει ευάλωτη και το 2014 η Ελλάδα, τονίζει η Stratfor στις εκτιμήσεις για το νέο έτος. Υψηλή ανεργία και κλειστές κάνουλες χρήματος στην Ε.Ε. Η νέα ανισορροπία στη Μέση Ανατολή και το φλερτ ΗΠΑ με το Ιράν. Τι βλέπει για Τουρκία, Ρωσία, Κίνα.

Οι ευκαιρίες για επιδοτήσεις και απασχόληση

Οι ευκαιρίες για επιδοτήσεις και απασχόληση

Τα "μυστικά" των προγραμμάτων για επιδοτήσεις εταιρειών και επαγγελματιών. Οι 8 δράσεις που προσφέρουν κατάρτιση και απασχόληση σε ανέργους. Ποιοι και πώς μπορούν να επωφεληθούν. Οι κρίσιμες λεπτομέρειες.

Κύπρος: Οι υποψήφιοι μιλούν για την Οικονομία

Κύπρος: Οι υποψήφιοι μιλούν για την Οικονομία

Ν. Αναστασιάδης (φωτ. αρ.), Στ. Μαλάς και Γ. Λιλλήκας ανοίγουν τα χαρτιά τους. Η οικονομική πολιτική, το μνημόνιο και οι θέσεις τους για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου. Το debate των υποψηφίων.

Stratfor: Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2013

Τα "καυτά" μέτωπα του 2013 αναλύει το Stratfor. Τι προβλέπει για την κρίση στην Ευρώπη, τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Το ενδιαφέρον των ξένων για την "προίκα" της Ν. Αφρικής.

Φορο-οδηγός για τεκμήρια, αποδείξεις και οφειλές

Αυστηρότερα τεκμήρια ενεργοποιεί το ΥΠΟΙΚ, καθορίζει τους όρους υπαγωγής σε ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες και διευκρινίζει τι θα ισχύσει για φορολόγηση μπόνους, αποζημιώσεων. Πώς θα δηλωθούν οι αποδείξεις. Όλες οι εγκύκλιοι.

Χρυσός: Το μεγάλο επενδυτικό στοίχημα!

Το ράλι του χρυσού δεν θα ανακοπεί, εκτιμούν οι fan του πολύτιμου μετάλλου, που ενισχύεται ήδη 15% το 2010. Στα 1.400-1.500$ ο στόχος. Γιατί ενισχύεται, ποιοι "γκουρού" αγοράζουν. Τιμές και ζήτηση στην Ελλάδα.

Τράπεζες: Ο "χάρτης" των διευκολύνσεων

Τα "όπλα" τους στη μάχη για την ανάταξη της οικονομίας ξεδιπλώνουν οι τράπεζες. Επιμήκυνση δανείων, μείωση επιτοκίων, αναστολή δόσεων στα νέα προγράμματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ποιους αφορούν.

Τηλεπικοινωνίες: Οι Γερμανοί αλλάζουν το τοπίο

Χρηματιστήρια: Ρόλος-κλειδί για δείκτες MSCI

Δύο ”θηλιές” για τη διεθνή αγορά ενέργειας

Ενέργεια: Η απελευθέρωση αναβάλλεται για τριετία

Τρόφιμα: Οι ”καυτοί” κλάδοι της ελληνικής αγοράς

Αλυσίδες ηλεκτρικών: Όλοι στην πολυεθνική πρίζα

Big Business στο ελληνικό Real Estate

Ο ”αθέατος κόσμος” των τριμήνων

Τραπεζικά προϊόντα: Ισχυρή ζήτηση, νέες προσφορές